300 TL Mekanik Klavye Tavsiyesi

eymensen

Kilopat
Katılım
9 Haziran 2017
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Maksimum bütçemi 50 TL arttırabilme şansım var. Genellikle MOBA, ara sıra FPS oyunları da oynuyorum. Bu bütçeye alınabilecek en iyi ürün sizce hangisi olurdu ?
 
corsair Corsair K70 mi g610 mu peki nedenleri ile birlikte yazarsanız sevinirim


g610 corsair k70 arasında kaldım kafayı yemek üzereyim cooler masterında 300 tl lik bir modeli var bileklik olması benim için önemli ışıklandırması değil tercihim chery switch tecrübeli ve bilgili bir arkadaş denemiş olan birisi yardımcı olabilir mi şimdiden çok teşekkürler
 
MOBA ağırlıklı olacaksa ya kahverengi ya da mavi anahtar tercih etmelisiniz. Kırmızı FPS için daha çok uygun. İkisinin orta yolu da kahverengi anahtar. HyperX Alloy FPS modelinin kahverengi anahtarlı modeli ya da G610 ve G710+ modellerinden birini almanı öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı