300 TL mouse+klavye önerisi

samedovski

Decapat
Klavyede de mouseda da ille de ışıklı olması gibi bir ihtiyacım yok. Hem oyun için hem de gündelik kullanımda rahat olacak klavye ve mouse arıyorum. Kendimce şu ürünleri belirledim. Sizce hangilerini almalıyım?
Klavye: Bloody B120-143 TL.
Bloody B120 USB Kablolu Işıklı Gaming Multimedya Oyuncu Klavye | En Ucuzu Akakçe veya.
Philips SPK8274 119 TL.
.
Game booster GB-G76K attack 175 TL.
.
Mouse: Gigabyte aourus M.2 -150 TL.
.
Logitech Prodigy G102 -175 TL.
.
Bunların dışında bir öneriniz varsa ona da bakabilirim.

G102+B120 ikilisini kullanıyorum gayet de öneririm. Özellikle Mouse'un bu fiyatta rakibi Harpoon falan diyenler olur ama tasarım tarafında G102 daha hoş geliyor.

G102 ve B120 ikilisini almanızı tavsiye ederim. G102 1.5 yıldır, B120 3 yıldır hala sapasağlam duruyor.

Benim de aklımda bu ikili vardı ama bir tık fiyat aşıyor diye Philips mi alsam diye düşünüyordum. Ama almışken iyisi olsun deyip bu ikili alacağım galiba.

Harpoon Pro'nun sensörü G102'ninkinden (Mercury) bir tık daha iyi. Aradaki farkı fazla fark edemezsiniz fakat fiyatı uygunken bence alınması daha mantıklı Harpoon Pro'nun.
Anladım teşekkürler. Benim aldığım fiyat 159 TL'ydi. O yüzden problem teşkil etmiyor. Şuan aynı fiyattaysa Harpoon alınabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı