Maksimum 300 TL bütçem.![]()
SteelSeries Rival 3 Ssm62513 Optik 6 Tuş 8500cpı Kablolu Gaming (OYUNCU) Mouse - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Rival 3 Ssm62513 Optik 6 Tuş 8500cpı Kablolu Gaming (OYUNCU) Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
2 haftada bir 269 liraya düşüyor.Maksimum 300 TL dedim ama.
Düşünürseniz bir bakın:
![]()
Corsair Harpoon RGB PRO Oyuncu Mouse
12000 dpi optik sensör, RGB Aydınlatma, 6 adet programlanabilir Tuşwww.qp.com.tr
85 gram ağırlığı mevcut.
Kendim de kullanıyorum, merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz.
Max 300 TL demiştim ama.
elden almiyacağım vatandan alacağım para iade söz konusu belgeli olarak nakit vermedilerHocam Rival 3 şu an Amazon'da 298 TL.
SteelSeries Rival 3 Gaming Mouse , 8,500 Cpı Truemove Core Optik Sensör , 6 Adet Programlanabilir Tuş , Prism Rgb Aydınlatma : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SteelSeries Rival 3 Gaming Mouse , 8,500 Cpı Truemove Core Optik Sensör , 6 Adet Programlanabilir Tuş , Prism Rgb Aydınlatma : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Harpoon, G102'ye göre daha iyi bir mouse.Bildiğim kadarıyla rakibi G102. Hangisini tercih ederdiniz siz? Daha önce G102 kullandım 2 sene sonra sol taraf çift tıklamaya başladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.