300 TL mouse önerisi

kuerora1

Femtopat
Merhabalar, arkadaşlar ben FPS ve MOBA tarzı oyunlar oynuyorum çoğunlukla LoL falan. Önerebileceğiniz hafif mouselar var mı? 300 TL MaKsimum bütçem var glorouius model o tarzı. Önerilerinizi bekliyorum.

Düşünürseniz bir bakın:

85 gram ağırlığı mevcut.

Kendim de kullanıyorum, merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla rakibi G102 hangisini tercih ederdiniz. Siz daha önce G102 kullandım 2 sene sonra sol taraf çift tıklamaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Rival 3 şu an Amazon'da 298 TL.

elden almiyacağım vatandan alacağım para iade söz konusu belgeli olarak nakit vermediler

Bildiğim kadarıyla rakibi G102. Hangisini tercih ederdiniz siz? Daha önce G102 kullandım 2 sene sonra sol taraf çift tıklamaya başladı.
Harpoon, G102'ye göre daha iyi bir mouse.

Harpoon seçerim her türlü, ki öyle de yaptım. G102 alacaktım, çok ince idi elime pek oturmadı, 190 TL'ye Corsair Harpoon'u aldım, memnunum.

Memnun olmadığım tek yanı sol taraftaki ileri geri tuşları çok bitişik yapılmış. Ayırt etmesi biraz sıkıntı oluyor. Onun dışında sensörüdür, yazılımıdır, ergonomisidir gayet güzel. Sınıfının en iyilerinden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı