300 TL mouse önerisi

Harpoon, G102'ye göre daha iyi bir mouse.

Harpoon seçerim her türlü, ki öyle de yaptım. G102 alacaktım, çok ince idi elime pek oturmadı, 190 TL'ye Corsair Harpoon'u aldım, memnunum.

Memnun olmadığım tek yanı sol taraftaki ileri geri tuşları çok bitişik yapılmış. Ayırt etmesi biraz sıkıntı oluyor. Onun dışında sensörüdür, yazılı mıdır, ergonomisidir gayet güzel. Sınıfının en iyilerinden.

Ne zamandır kullanıyorsunuz ve hiç sorun çıkarttı mı şu zamana kadar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, arkadaşlar ben FPS ve MOBA tarzı oyunlar oynuyorum çoğunlukla LoL falan. Önerebileceğiniz hafif mouselar var mı? 300 TL maksimum bütçem var glorouius model o tarzı. Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçenizi 67 TL daha arttırma şansınız var mı? Hafif ve rahatlık kriterine uygun önerebileceğim güzel mouselerden.
Linkin sol tarafında en aşağıda ki tanıtım videosunu izlemenizi de tavsiye ederim.

Bütçenizi 67 TL daha arttırma şansınız var mı? Hafif ve rahatlık kriterine uygun önerebileceğim güzel mouselerden.

Çok iyi fiyatta işte elden alma zorununluluğum var ve Vatan'ın bu Mouse'u 400 TL'den aşağı vereceğini sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi fiyatta işte elden alma zorununluluğum var ve Vatan'ın bu Mouse'u 400 TL'den aşağı vereceğini sanmıyorum.

Yani şöyle bir şey söyleyeyim genelde artık son zamanlarda internetten alışveriş yapıldığı için gerekse teknolojiden gerekse pandemiden dolayı mağazalara internete göre çok daha az stok ürün ekleniyor. Mağaza da mouseden kalırmı bilmiyorum. İnternetten neden alamıyorsunuz. Özel bir sebebiyeti yoksa ona da yardımcı olmaya çalışalım bari. Önerdiğim mouse ergonomi ve rahatlık açısından çok güzel bir mousedir kaçırmayın derim. Fiyatta elbette ki internete göre mağaza da biraz daha uçuk olacaktır.

Yani şöyle bir şey söyleyeyim genelde artık son zamanlarda internetten alışveriş yapıldığı için gerekse teknolojiden gerekse pandemiden dolayı mağazalara internete göre çok daha az stok ürün ekleniyor. Mağaza da mouseden kalırmı bilmiyorum. İnternetten neden alamıyorsunuz. Özel bir sebebiyeti yoksa ona da yardımcı olmaya çalışalım bari. Önerdiğim mouse ergonomi ve rahatlık açısından çok güzel bir mousedir kaçırmayın derim. Fiyatta elbette ki internete göre mağaza da biraz daha uçuk olacaktır.

Yok öyle bir şey mouseumu garantiye vermiştim, para iadesi yaptılar. 193 TL belgede para var şu an 100 TL'den nakit param var. O yüzden internetten alamam o parayı harcamayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı