Peki üstteki Rampage rm 622W modelini önermez misiniz? Kablosuz olması da önemli bir özellik benim için.
Hocam 200 TL'ye Rampage rm 622 W mouse buldum izlediğim videolarda kopma olmadı ama bilmiyorum.
Rampage dandik bir marka, sensörü kötü.
Peki üstteki Rampage rm 622W modelini önermez misiniz? Kablosuz olması da önemli bir özellik benim için.
Hocam 200 TL'ye Rampage rm 622 W mouse buldum izlediğim videolarda kopma olmadı ama bilmiyorum.
Hocam onu almanızı tavsiye etmem. Rivel 3 veya Viper Mini kat ve kat daha iyidir.Hocam 200 tl'ye Rampage RM 622 W mouse buldum izlediğim videolarda kopma olmadı ama bilmiyorum.
Peki hocam Rival 3 mü Viper Mini mi görünüş açısından Rival 3 daha çok hoşuma gitti ama siz daha iyi bilirsiniz ?Hocam onu almanızı tavsiye etmem. Rivel 3 veya Viper Mini kat ve kat daha iyidir.
Peki hocam Rival 3 mü Viper Mini mi görünüş açısından Rival 3 daha çok hoşuma gitti ama siz daha iyi bilirsiniz?
Peki bütçeyi arttırarak bunu önerir misiniz ? Kablosuz istiyorum çünkü logitech G304 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Önermem yine kopma yaşarsınız.Peki bütçeyi arttırarak bunu önerir misiniz ? Kablosuz istiyorum çünkü logitech G304 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ve bu model RGB mi hocam
Markayı ilk defa duyuyorum güvenilir midir acaba ?Önermem yine kopma yaşarsınız.
@theumtkyd https://www.epey.com/go/354052507/1/ Kendim kullanmıyorum fakat tanıdığım kullanıyor ve kopma yaşandığını bana hiç söylemedi.
Ve bu farenin sensörü kendi rakiplerine göre gayet iyi az daha koyup alabilirsiniz tavsiye ederim.
Markayı ilk defa duyuyorum güvenilir midir acaba?
Hocam kimse cevap vermiyor ya neden peki size şunu sorayım 617 TL değer mi sizce ve tanıdığınız kaç yıldır kullanıyor?Güvenilir marka hocam isterseniz konu açın orada da güvenilir derler. Türkiye'de pek popüler olmadığı için duymamanız normal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.