300 TL müzik İçin Bluetooth Kulaklık Önerisi

PhemiusTR

Kilopat
Katılım
26 Eylül 2018
Mesajlar
4.792
Makaleler
1
Çözümler
15
Arkadaşlar merhaba, işe gidip gelirken yolda müzik dinliyorum. Sesleri güzel ayarlayabilen bluetooth kulaklık arıyorum. En olmadı kablolu alacağım. Önerileri bekliyorum. İkisinden de yazın. Teşekkürler. Aklımdaki de Lenovo LP1 LivePods. Bütçe ise maksimum 300.
 
Öncelikli amaç ses kalitesiyse ben de kablolu almanızı öneriyorum. Rahatlıksa bluetooth seçilebilir. 300 TL bütçede aklıma gelen modeller QCY T13 ve Haylou GT1 XR. Kablolu olarak ise KZ EDX Pro gibi KZ modellerine bakılabilir. Yurt dışından alır beklerim derseniz son haftaların en çok sivrilen modeli CCA CRA'ya bakılabilir. KZ'nin alt markasıdır zaten.
 
Öncelikli amaç ses kalitesiyse ben de kablolu almanızı öneriyorum. Rahatlıksa Bluetooth seçilebilir. 300 TL bütçede aklıma gelen modeller QCY T13 ve Haylou GT1 XR. Kablolu olarak ise KZ EDX Pro gibi KZ modellerine bakılabilir. Yurt dışından alır beklerim derseniz son haftaların en çok sivrilen modeli CCA CRA'ya bakılabilir. KZ'nin alt markasıdır zaten.

Hocam silikonsuz Bluetooth olarak ne önerirsiniz? Amaç rahatlık, müzik de dinlerim ama telefonla konuşacağımı zannetmiyorum. Uzun ömürlü olması da önemli. Bildiğiniz model var mı?
 
Yakın zamanda Meizu TWS buds model kulaklığım yattığı yerde kısa devre yapıp eridiği için bilmediğim markalara temkinli yaklaşıyorum. Soundpeats markası kaliteli midir? 600TL veriyorum en az iki sene kullanabilmeliyim.
Soundpeats nispeten yeni bir marka ama TWS pazarında çok bilindik ve belirli bir kalitede üretim yapan bir marka. Diğer forumdan bir arkadaşıma önermiştim, çok memnun olduğunu söyledi. Gerisi teknoloji şans işi…

Daha bilindik marka olarak Oppo’nun AirPods’a benzeyen bir modeli vardı free’li bir şey, o da düşünülebilir.
 

Geri
Yukarı