300 TL O.C. yapılmayacak anakart tavsiyesi

atıldehan07

Hectopat
Katılım
19 Ekim 2014
Mesajlar
58
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabe arkadaşlar bütün sistemi topladım sistem şu :
  • İşlemci : İntel i5 4460 3.2ghz
  • Ekran Kartı : Msi GTX 970(eksenden alınacak)
  • RAM: Gsikll RipJaws 2×4 gb Bellek
  • HDD: Segate baracuda 1 tb 7200rpm
  • Soğutucu :(tok fan
  • Kasa : nzxt h440(zalman z3 ile aynı fiyat)
  • Güç Kaynağı: Corsair Builder VS serisi 650w 80+
Bu kadar. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşalar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@MatSoline, i5-4460 işlemciye AMD anakart nasıl oluyor, açıklar mısınız?

Bu anakartı alıp, arkana yaslan.
Asus H81M-Plus İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Hdmi&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar

Ha, illa güncellik istiyorum dersen bunu seçmen gerek.
H97M-G43 Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600Mhz HDMI&DVI&DP Anakart - Vatan Bilgisayar
Bişey daha söylemek istiyorum h81 beni kaç yıl götürür? Ve ayrı bir konu daha ben güncellik istiyorum ancak kasamın içinde güzel durması içinde ATX boyutlarda bir anakart istiyorum sizin bilginize saygım sonsuz bunlara göre bi tavsiye daha yaparmısınız?
 
Bişey daha söylemek istiyorum h81 beni kaç yıl götürür? Ve ayrı bir konu daha ben güncellik istiyorum ancak kasamın içinde güzel durması içinde ATX boyutlarda bir anakart istiyorum sizin bilginize saygım sonsuz bunlara göre bi tavsiye daha yaparmısınız?
Bu senin yapacagın işlere ğöre değişkenlik ğösterir . Fakat "Neutral" tavsiye verdiyse 1,2 gider . Çünkü yeni soketler yoldalar .
 
Ne gibi işler acaba bunlar? Bu arada bilgisayardan bende anlıyorum bilmiyormuşum gibi konuşma lütfen sadece danışıyorum benden daha iyi bilenlere.
 
O.C ve en önemlisi yeni soketler çıkacak. Sistem yükseltme gibi .

2. si olarak kimseyi küçük görmüyorum . Aksine bilgi kazanmak için buradayım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
H81'e o kadar para vermem. Ben de o Pc mate'i düşünmüşyüm ancak O.C yapmayacağım için gereksiz geldi. Birşey daha bir dahaki modifiyeyi ekran kartı ve RAM e yapacağım ne zamanki darboğaz yaptı o zaman işlemciyi değiştireceğim bunuda göz önüne alırsanız iyi olur çok teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı