300 TL Oyuncu Klavyesi Önerisi

~Azure~

Kilopat
Daha fazla  
Yukarıda yazdığı gibi 300 TL. En fazla 50 TL artırabilirim. Yurt dışı gibi sitelerden alabilirim. Aklımda birkaç klavye var:
  • SS Apex m500
  • Motospeed Ck108
  • Corsair K70 Red LED
RGB olması önemli değil. Gece oynayacak düzeyde olursa iyi olur. Onun dışında tavsiyeniz varsa bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata Corsair K70 modelini bulduysanız direkt alın bana kalırsa. Cooler Master MasterKeys Pro L White, G610 ya da G710+ modelini öneririm. Pro L White modelinde kırmızı Cherry MX anahtarlar var iken, G610 ve G710+ modelinde kahverengi Cherry MX anahtarlar mevcut.

Motospeed ck-108 öneririm gayet güzel bir klavye. Bilek desteği de var ayrıca ışıklandırmasını kendiniz istediğiniz renk, parlaklık ve moda göre ayarlayabilirsiniz.

Logitech G213. Mekanik değil fakat sizin beklentilerinizin çoğunu karşılayacağından eminim.
Artıları:
-RGB 16.8M LED
-Yazılım desteği
-Bilek desteği.
Eksileri:
-*bu benim düşüncem* Zarlı olması.

Logitech G610.
Artıları:
-Beyaz aydınlatma
-Yazılım desteği
-Cherry MX Brown Mekanik Switchler
-Yanında çanta hediyesi*
Eksileri:
-Bilek desteği yok
-Çok önemli olmasa da RGB aydınlatma yok.

G410'a da göz atabilirsiniz.Eğer küçük bir klavye arıyorsanız tam size göre.

Teşekkürler K70 350 TL Amazonda indirimliydi tekrar indirime girerse alacağım.Birde bütçem hazır artmışken birşey de sormak istedim Razer Blackwidow Chroma v2 Amazonda arada 120$ oluyor sizce klavye nasıl onuda mağazada görmuş ve beğenmistim fikirlerinizi nedir?

Amazondan daha önce alış veriş yaptınız mı? Ya da alış veriş nasıl yapılır biliyor musunuz? Vergisi ile birlikte mi 350 TL onu soruyorum yani. Ayrıca Razer klavyelerin hiçbirini önermiyorum.

(Amazondan alış veriş yapmadım fakat arkadaşım anlattı ve biliyorum)Yok bütçemin arttığı nedeniyle söylüyorum yoksa ben 350 tl ye Razer klavye görmedim.Ayrıca neden önermiyorsunuz?

Neyse artık K70 LUX RGB aldım kafam rahat etsin diye siparişi verdim acaba ne zamana gelir?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı