Rahat rahat derken? Araba sürerken oyun 23 FPS'i geçmiyor ne rahatından bahsediyorsunuz? Ateş ederken bariz 20-25 arasında seyrediyor. Anti-Aliasing deseniz yok zaten oyun çok kötü gözüküyor eski konsollarda.
Sorunuza gelecek olursak 300 TL'ye bence alınır. 5-10-20 TL'ye kutulu oyunlar bulabilirsin ikinci el. Ben alsam eski CoD oyunlarını temin eder oynardım çoklu oyuncu modunu. PS3'e özel oyunları da oynarsınız.
Toplayabileceğiniz en düşük özellikle PC 800 TL'den başlar. O sebeple 300 TL'ye PS3 almak şu an bu bütçe dahilinde oyun oynayabilmek için tek alternatifiniz. Ne kadar keyifli olur orasını bilemem. Bir de "Slim" versiyonlar kırılamıyordu zannediyorum. Orijinal oyun dışında başka bir şansınız da yok.
Rahat rahat derken? Araba sürerken oyun 23 FPS'i geçmiyor ne rahatından bahsediyorsunuz? Ateş ederken bariz 20-25 arasında seyrediyor. Anti-Aliasing deseniz yok zaten oyun çok kötü gözüküyor eski konsollarda.
Sorunuza gelecek olursak 300 TL'ye bence alınır. 5-10-20 TL'ye kutulu oyunlar bulabilirsin ikinci el. Ben alsam eski CoD oyunlarını temin eder oynardım çoklu oyuncu modunu. PS3'e özel oyunları da oynarsınız.
Güzel kardeşim 300TL'ye sistem toplasa 10 fps alamaz. Hatta 300TL ile sadece 8GB RAM alabilir farkındaysan. Gereksiz gereksiz konuşma burda. Bir oyundan zevk almak için de illa 60FPS olması gerekmez. Oyunu oynarken FPS düşmeleri olsa da genel manada oyun zevkli.
Toplayabileceğiniz en düşük özellikle PC 800 TL'den başlar. O sebeple 300 TL'ye PS3 almak şu an bu bütçe dahilinde oyun oynayabilmek için tek alternatifiniz. Ne kadar keyifli olur orasını bilemem. Bir de "Slim" versiyonlar kırılamıyordu zannediyorum. Orijinal oyun dışında başka bir şansınız da yok.
Ayrıca artık bütün PS3'ler kırılabiliyor. Haberiniz olsun.
Sonuç olarak 400 TL civarında oyun oynamak için PS3'ten başka alternatifiniz yok. PS3'ün oyun kütüphanesindeki güzel oyunları bitirinceye kadar eline güzel bir PC için yeterli miktarda para geçecektir.
Ayrıca artık bütün PS3'ler kırılabiliyor. Haberiniz olsun.
Sonuç olarak 400 TL civarında oyun oynamak için PS3'ten başka alternatifiniz yok. PS3'ün oyun kütüphanesindeki güzel oyunları bitirinceye kadar eline güzel bir PC için yeterli miktarda para geçecektir.
Kutu içeriği videosu koymuşlar:
Not: Hiçbir şekilde reklam gibi bir amacım yoktur.
23FPS ? Kullanmadan konusuyorsunuz. MSAA gormek icin televizyonun dibinden bakinca cok dikkat cekiyor. Divanda TV ile aramda 3 metre varkeno pötü kareler yok. Ayrica akici. Ben bazi sahneler haric (aracla hizla giderken kaza yaptigimda kasti. Baska cok goze batan kasma olmadi)
Ben olsam alirdim ki aldim. X360 ile takasladim. 350 liraya geldi. 1 mayista kirdiracagim. 500 Tl ye kapatacagim ve butun pc ye cikmis ama oynayamadigim oyunlari oynadiktan sonra Scorpio alirim.