300 TL PS3 Slim Alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaslar ikinci el olarak bir PS3 almak istiyordum ve buldum da. Butceme uygun 300 TL'ye super slim PS3 buldum. Sizce alinir mi?

Kısıtlı bir bütçeniz var ise, alınabilir. Neden alınmasın?

Alınır fakat PS3 yeni oyun çıkmayacak. Ama fiyat gayet güzel.

Bence düşünmeden alın. 300TL'ye alacağın hiçbir donanımla GTA 5 i rahat rahat oynayamazsın.

Bence düşünmeden alın. 300TL'ye alacağın hiçbir donanımla GTA 5 i rahat rahat oynayamazsın.

Rahat rahat derken? Araba sürerken oyun 23 FPS'i geçmiyor ne rahatından bahsediyorsunuz? Ateş ederken bariz 20-25 arasında seyrediyor. Anti-Aliasing deseniz yok zaten oyun çok kötü gözüküyor eski konsollarda.

Sorunuza gelecek olursak 300 TL'ye bence alınır. 5-10-20 TL'ye kutulu oyunlar bulabilirsin ikinci el. Ben alsam eski CoD oyunlarını temin eder oynardım çoklu oyuncu modunu. PS3'e özel oyunları da oynarsınız.

Toplayabileceğiniz en düşük özellikle PC 800 TL'den başlar. O sebeple 300 TL'ye PS3 almak şu an bu bütçe dahilinde oyun oynayabilmek için tek alternatifiniz. Ne kadar keyifli olur orasını bilemem. Bir de "Slim" versiyonlar kırılamıyordu zannediyorum. Orijinal oyun dışında başka bir şansınız da yok.

Güzel kardeşim 300TL'ye sistem toplasa 10 fps alamaz. Hatta 300TL ile sadece 8GB RAM alabilir farkındaysan. Gereksiz gereksiz konuşma burda. Bir oyundan zevk almak için de illa 60FPS olması gerekmez. Oyunu oynarken FPS düşmeleri olsa da genel manada oyun zevkli.

Arkadaslar ikinci el olarak bir PS3 almak istiyordum ve buldum da. Butceme uygun 300 TL'ye super slim PS3 buldum. Sizce alinir mi?
2.ele hiç girmeyin. 10 senelik konsol kim bilir kaç el değiştirdi. Onun yerine 100 TL koyup bu PS3'ü alın. İnternetten araştırın Ay Teknoloji'yi. Youtube kanalları da var.
http://www.ayteknoloji.com/ps3-slim...en-ucuz-fiyat-kampanya?sort=p.price&order=ASC

Ayrıca artık bütün PS3'ler kırılabiliyor. Haberiniz olsun.

Sonuç olarak 400 TL civarında oyun oynamak için PS3'ten başka alternatifiniz yok. PS3'ün oyun kütüphanesindeki güzel oyunları bitirinceye kadar eline güzel bir PC için yeterli miktarda para geçecektir.

2.ele hiç girmeyin. 10 senelik konsol kim bilir kaç el değiştirdi. Onun yerine 100 TL koyup bu PS3'ü alın. İnternetten araştırın Ay Teknoloji'yi. Youtube kanalları da var.
Playstation 3 Konsol - PS3 SLİM 120 GB TEK KOL HDMI KABLO HEDİYELİ EN UCUZ FİYAT KAMPANYA

Ayrıca artık bütün PS3'ler kırılabiliyor. Haberiniz olsun.

Sonuç olarak 400 TL civarında oyun oynamak için PS3'ten başka alternatifiniz yok. PS3'ün oyun kütüphanesindeki güzel oyunları bitirinceye kadar eline güzel bir PC için yeterli miktarda para geçecektir.

Kutu içeriği videosu koymuşlar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Hiçbir şekilde reklam gibi bir amacım yoktur.

23FPS ? Kullanmadan konusuyorsunuz. MSAA gormek icin televizyonun dibinden bakinca cok dikkat cekiyor. Divanda TV ile aramda 3 metre varkeno pötü kareler yok. Ayrica akici. Ben bazi sahneler haric (aracla hizla giderken kaza yaptigimda kasti. Baska cok goze batan kasma olmadi)

Ben olsam alirdim ki aldim. X360 ile takasladim. 350 liraya geldi. 1 mayista kirdiracagim. 500 Tl ye kapatacagim ve butun pc ye cikmis ama oynayamadigim oyunlari oynadiktan sonra Scorpio alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…