300 TL PS3 Slim Alınır mı?

PS3 artık alınmaz. Araştırırsanız, 600-700 TL gibi fiyatlarda Xbox One var. Hem yeni nesil, hemde oyunlar daha iyi çalışıyor. Bu bir örnek. İNDİRİMMMMMM GÜNE ÖZEL MICROSOFT XBOX ONE OYUN KONSOLU 500GB - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 426814575

Ben ogrenciyim. Dolar 3.56. Cok grafik takintili birisiydim. X360 aldigimda ilk GTA 5 oynadim. Camur gibiydi. Televizyondan uzaklastikca daha kaliteli gibi geldi. PS4 & XOne oyun ve fiyatlari belli. PS3 kirilabiliyor. Kirdirmak 150 Tl. +5 oyun. PS4 te yok. Ogrenciyim. Maddi imkan sikintili. Ben ne yapayim ? PS3 almaktan baska ne secenegim var ?

Evet hadi ben kullanmadan konuşuyorum bütün testler de/videolar da/Digital Foundry'de sallıyor canım.

Ben kullandim. Kendim oynadim. Kendi gozlerime mi inanacagim ona mi ? Hic kasmiyor 30FPS sabit demiyorum ama bazen FPS dusuyor. Hele hizli bir araba alinca drop belli ediyor. Birazda makineden makineye degisir. Sicaklik da onemli etken.

Selamunaleyküm bende 3004 serisi var. 2aydır Ps3 fiyatlarına bakıyorum 400altında fiyat görmedim oda tek kollu 2-3 oyunlu

Bendeki 320gb şu an hepsi çalışan 25 oyunum var 70tlye yüklettim. Görüntüsü çamur gibi diyenler bence hala güzel yeni oyun çıkmıyor orası ayrı

Grafik takıntın varsa Ps4 şu an 3 oyunlu 1000tlye var. Bütün Ps3 lere oyun yükletebiliyosun 2çeşit var. Ben yüklerim diyorsan multiman olanı alacaksın onunda yıpranma oranı yüksek dikkat etmek lazım. Öbürüne gelince benim sistem gibi Ama tek tek silip yüklenmiyor format atıp yüklüyolar. Çok oyun oynamıyorum 1 oyun bitti daha tabi Pes 17 falan oynuyorum. Çok oyun oynuyorsan Ps4 şu an yaramaz

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı