- Makaleler
- 4
Arkadaşlar kaliteli, aşırı pahalıya kaçmayan, RX 580-590'ı besleyecek 550-600W PSU önerilerinizi alabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam FSP'de 4 tane 6+2 pin slotu var dimi ?FSP FSP600-60AHBC 600W 80+ PFC Aktif Power Supply Fiyatı
FSP FSP600-60AHBC 600W 80+ PFC Aktif Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı Fiyatı
High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam FSP'de 4 tane 6+2 pin slotu var dimi ?
Bu arada attığın High Power PSU'da 1 tane 6+2 pin girişi var o PSU benim alcağım ekran kartıma uymuyor.
İşte benim de kafama takılan nokta orası. High powerda sadece 1 tane 6+2 pin giriş var ekran kartına benim bildiğim toplam 16 pin istiyor.FSP Hakkında bilgim yok sadece sağlam bir güç kaynağı olduğunu biliyorum. High Power 500Watt arkadaşımda var Ryzen 5 2600 + RX 590+Nitro ile beraber kullanıyor bir sıkıntı yaşamamış.
İşte benim de kafama takılan nokta orası. High powerda sadece 1 tane 6+2 pin giriş var ekran kartına benim bildiğim toplam 16 pin istiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.