300 TL RAM önerisi

Bütçe
300 tl
CPU Z'de seri kodu yazan yer olan serial number yeri boş. Bu arada sistemim masaüstü.
Ben galiba şu rami alıcağım benimkisiyle özellikleri uyuyor.
Eki Görüntüle 857781

Bu RAM sizin RAM'iniz ile aynı. Bunu almanız daha iyi olur. Lakin bu 4GB.

Bu ramin cl değeri benimkiyle aynı değil,Ayrıca sıfır fiyatına satıyor ikinci el rami.şu ramin özellikleri tamamen uyuyor.Bide alttaki ramin 4gb olanı da benimkiyle oluyor ve oda 150 tl.
O dediğim ram de bu ram.

Bu ramin cl değeri benimkiyle aynı değil,Ayrıca sıfır fiyatına satıyor ikinci el rami.şu ramin özellikleri tamamen uyuyor.Bide alttaki ramin 4gb olanı da benimkiyle oluyor ve oda 150 tl.
O dediğim ram de bu ram.
Okurken gözlerim kanadı gelen mesajları. @corumluapo19 Alacalı falan mısın yoksa? Alttakini al geç işte. Yoksa çift kanal performansı alamazsın.

Okurken gözlerim kanadı gelen mesajları.
Hocam, bir hatamız mı var? DDR kaç olduğunu doğru söylememiş, bu yüzden MHz değerini mi yoksa DDR değerini mi yanlış söyledi diye şüpheye düştük. Sonradan yaptığı açıklamalarda çok net değildi. En sonunda da Laptop mu yoksa Masaüstü mü diye sordum çünkü şimdi masaüstü iken gidip laptop RAM'i alırsa iyi şeyler olmaz. Ek olarak bir uyumluluk olsun, birisi A marka diğeri B marka olmasın diye özellikle Crucial önerdim.

Sağ olun konu çözüldü.Ben alacağım rami buldum.Herkese teşekkürler.
Özellikle sen sağol @He162A1 .Sen bana çok yardımcı oldun.
RAM'in durumunu aldıktan sonra atarım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı