300 TL Red switch/brown Switch klavye önerisi

Maalesef bu bütçeye göre sağlam bir Red Switch klavye yok. Hele brown Switch hiç yok.
Bu ürünü tavsiye ederim.
Pekk gamepower ogre aldam kaç yıl gider?
Maalesef bu bütçeye göre sağlam bir Red Switch klavye yok. Hele brown Switch hiç yok.
Bu ürünü tavsiye ederim.
Ayriyeten ajazz ak33 brown switch nasıldır?
Bu ürünü tavsiye ederim.
Ayriyeten ajazz ak33 brown switch nasıldır?

Pekk Gamepower Ogre aldam kaç yıl gider?

Ayrıyeten Ajazz AK33 brown Switch nasıldır?

Ayrıyeten Ajazz AK33 brown Switch nasıldır?

Gamepower Ogre tavsiye etmiyorum. Ömür biçmek mantıksız olur. Blue Switch veya membran klavyelere yönelmenizi tavsiye ederim. Fakat anladığım kadarıyla sessiz klavye istiyorsunuz. Bu yüzden önerim budur.

Gamepower Ogre tavsiye etmiyorum. Ömür biçmek mantıksız olur. Blue Switch veya membran klavyelere yönelmenizi tavsiye ederim. Fakat anladığım kadarıyla sessiz klavye istiyorsunuz. Bu yüzden önerim budur.
Hocam membran olmaz ancak ajazz ak33 nasıldır olmazda bütçemi arttırıp redragon alırım?

Usta ben eskiden 50 tllik membran klavye kullanıyodum 300 tllik membran klavye ile arasındaki hissiyat fazla mı?

Cynosa Lite alınmaz bence ışık seviyesi düşük Gamenote KB487L Kablolu RGB Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri

400TL verebilecekse Motospeed almakda mantıksız Pusat K3 daha iyi Monster Pusat K3 Pro Usb Kablolu Mekanik Gaming Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı