300 TL RGB ve Mekanik Klavye Tavsiyesi

Katılım
24 Nisan 2019
Mesajlar
810
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bütçemi artırdım ve 300 TL klavye alacağım. Mekanik olması şart çünkü ilk defa mekanik klavye kullanacağım ve denemek istiyorum. RGB olması şart değil fakat olursa iyi olur. Ben Rampage KBR19 Manly almayı düşündüm, hem RGB hem mekanik hemde blue switch. Ne önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba dostum ; bende 300 tl gibi bir bütçeye mekanik ve olursa RGB klavye alacağım , kendi araştırmalarıma dayanarak sana james donkey 610 , trust cada , gamepower warlock , Rampage KBR19 Manly ve rampage hydra R6 önerebilirim birçok insan james donkey ve gamepower gibi çin den gelen ürünleri desteklemese de , yakınımda kullanan olmadığından pek bir şey demek doğru olmaz ama iyi duruyorlar , trust cada nın tek sıkıntısı blue switch kullanmaması ben hali hazırda gearbestten getirttiğim E-3LUE K751 klavye kullanıyorum şayet W tuşunun switcinde bir sorun meydana geldi ve arada takılıyor ; belki de doğrudur çin switchlere önem vermiyor veya kalitesiz yapıyor ama hani bir alınabilir iyice araştırmak lazım .
 
Philips'in klavyesi hem çok ses çıkarıyor hem de fason üretim, sadece markaya bakarak almamak lazım. Kaliteli bir ürün değil.
Onun yerine Trust GXT 890 Cada öneririm. Kendim kullanıyorum, sorunuz varsa detaylıca cevaplayabilirim.

Trust GXT 890 Cada klavyede silinme ve basmama sorunu varmış. Razer Cynosa Lite öneririm.
 
Trust GXT 890 Cada klavyede silinme ve basmama sorunu varmış. Razer Cynosa Lite öneririm.
Silinme sorunu İngilizce tuş takımı bulunduran modelde var. 1 senedir kullanıyorum iki sorunla da karşılaşmadım. 1000 kişi kullanıyorsa 100 kişi sorun belirtiyor, herkes yaşıyor gibi görülüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı