300 TL Sessiz +80 Plus Psu önerisi

İtopya'da indirimler var şuan bende güç kaynağı bakıyorum. Arasında kaldığım iki ürün;

CORSAİR (2018)

COOLER MASTER

Biri 20+4 Pin diğeri 20+8 Pin yazıyor, bilgisi olan biri aydınlatabilirse makbule geçecek.
D.N: Sanırım yanlış yazılmış, 20+4 Pin ikisi de. Benim tercihim Cooler Master olacak sanırım, kabloları flat olduğu için.

iyi bir marka değil mi ? Ve siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım kaç günde geliyor?
Zamanında Silent modelini inceliyordum, Japon kapasitörler kullanılmıştı. Arkadaşın attığı modelde Çin malı kapasitörler var bildiğim kadarıyla. Firma Alman firması.

iyi bir marka değil mi ? Ve siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım kaç günde geliyor?
Hızlı kargo olduğu için ürün elinize 3-4 Gün içerisinde ulaşır, Sharkoon Alman firmasıdır yani evet güvenebilirsiniz.

Bu nasıldır peki? Mağaza çok yakınımda olduğundan hemen gidip alabilirim ondan.
Hocam almanı asla önermem, Almışken daha mantıklı Güç kaynağını almanı öneririm. Tanıdığım bir arkadaşım o güç kaynağı yüzünden 6 Bin TL zarar etti, Sistemini yaktığı için :)

Hocam almanı asla önermem, Almışken daha mantıklı Güç kaynağını almanı öneririm. Tanıdığım bir arkadaşım o güç kaynağı yüzünden 6 Bin TL zarar etti, Sistemini yaktığı için :)
Benim arkadaş da kullanıyor aynısını 0 ses ve baya memnun şans işi sanırım :D Neyse bu Sharkoon'u alacağım sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı