iyi bir marka değil mi ? Ve siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım kaç günde geliyor?Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ Güç Kaynağı SHP650V2 Sesi hiç çıkmıyor desek yeridir, 650W olması da cabası.
Zamanında Silent modelini inceliyordum, Japon kapasitörler kullanılmıştı. Arkadaşın attığı modelde Çin malı kapasitörler var bildiğim kadarıyla. Firma Alman firması.iyi bir marka değil mi ? Ve siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım kaç günde geliyor?
Hızlı kargo olduğu için ürün elinize 3-4 Gün içerisinde ulaşır, Sharkoon Alman firmasıdır yani evet güvenebilirsiniz.iyi bir marka değil mi ? Ve siteden daha önce hiç alışveriş yapmadım kaç günde geliyor?
Hocam almanı asla önermem, Almışken daha mantıklı Güç kaynağını almanı öneririm. Tanıdığım bir arkadaşım o güç kaynağı yüzünden 6 Bin TL zarar etti, Sistemini yaktığı içinXIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 500W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 500W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu nasıldır peki? Mağaza çok yakınımda olduğundan hemen gidip alabilirim ondan.
Benim arkadaş da kullanıyor aynısını 0 ses ve baya memnun şans işi sanırımHocam almanı asla önermem, Almışken daha mantıklı Güç kaynağını almanı öneririm. Tanıdığım bir arkadaşım o güç kaynağı yüzünden 6 Bin TL zarar etti, Sistemini yaktığı için![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.