R ragjer Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 341 20 Nisan 2025 #1 Saçım çok kabarıyor. Sülfatsız şampuan kullanmak istiyorum. Hangi ürünü almalıyım? Sizler hangisi kullanıyorsunuz? 300TL bandında.
Saçım çok kabarıyor. Sülfatsız şampuan kullanmak istiyorum. Hangi ürünü almalıyım? Sizler hangisi kullanıyorsunuz? 300TL bandında.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.017 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #2 OGX Dolgunlaştirici Biotin & Kolajen Sülfatsız Şampuan 385 ml - Fiyatı, Yorumları OGX Dolgunlaştirici Biotin & Kolajen Sülfatsız Şampuan 385 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben memnunum.
OGX Dolgunlaştirici Biotin & Kolajen Sülfatsız Şampuan 385 ml - Fiyatı, Yorumları OGX Dolgunlaştirici Biotin & Kolajen Sülfatsız Şampuan 385 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben memnunum.
R ragjer Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 341 20 Nisan 2025 #3 iKayraOnur dedi: OGX Dolgunlaştirici Biotin & Kolajen Sülfatsız Şampuan 385 ml - Fiyatı, Yorumları OGX Dolgunlaştirici Biotin & Kolajen Sülfatsız Şampuan 385 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam saç kabarıyor mu? Islakken gayet şekil verebiliyorum fakat kuruyunca kabarıyor tel tel oluyor. Bu ürünü kullanırsam düzelir mi?
iKayraOnur dedi: OGX Dolgunlaştirici Biotin & Kolajen Sülfatsız Şampuan 385 ml - Fiyatı, Yorumları OGX Dolgunlaştirici Biotin & Kolajen Sülfatsız Şampuan 385 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam saç kabarıyor mu? Islakken gayet şekil verebiliyorum fakat kuruyunca kabarıyor tel tel oluyor. Bu ürünü kullanırsam düzelir mi?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.017 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #4 ragjer dedi: Hocam saç kabarıyor mu? Islakken gayet şekil verebiliyorum fakat kuruyunca kabarıyor tel tel oluyor. Bu ürünü kullanırsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Islakken şekil verip hafif spreyleyerek kullandığımda çok bir kabarma yaşamadım.
ragjer dedi: Hocam saç kabarıyor mu? Islakken gayet şekil verebiliyorum fakat kuruyunca kabarıyor tel tel oluyor. Bu ürünü kullanırsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Islakken şekil verip hafif spreyleyerek kullandığımda çok bir kabarma yaşamadım.
R ragjer Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 341 20 Nisan 2025 #5 iKayraOnur dedi: Islakken şekil verip hafif spreyleyerek kullandığımda çok bir kabarma yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Alıyorum. Başka bir tavsiyeniz var mı? Kullanırken veya başka bir ürün?
iKayraOnur dedi: Islakken şekil verip hafif spreyleyerek kullandığımda çok bir kabarma yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Alıyorum. Başka bir tavsiyeniz var mı? Kullanırken veya başka bir ürün?
tuxn Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 317 20 Nisan 2025 #6 iKayraOnur dedi: OGX Dolgunlaştirici Biotin & Kolajen Sülfatsız Şampuan 385 ml - Fiyatı, Yorumları OGX Dolgunlaştirici Biotin & Kolajen Sülfatsız Şampuan 385 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben memnunum. Genişletmek için tıkla... En memnun kaldığım şampuan.
iKayraOnur dedi: OGX Dolgunlaştirici Biotin & Kolajen Sülfatsız Şampuan 385 ml - Fiyatı, Yorumları OGX Dolgunlaştirici Biotin & Kolajen Sülfatsız Şampuan 385 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Ben memnunum. Genişletmek için tıkla... En memnun kaldığım şampuan.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.017 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #7 ragjer dedi: Alıyorum. Başka bir tavsiyeniz var mı? Kullanırken veya başka bir ürün? Genişletmek için tıkla... Aynısının saç kremi de var ancak hiç denemedim. Onun harici bir şikayetiniz yoksa ekstra bir ürün de kullanmanıza gerek yok. Mesela ben fön suyu ya da sıvı saç bakım ürünü falan sıktığımda saçımı daha kolay şekillendirebiliyorum.
ragjer dedi: Alıyorum. Başka bir tavsiyeniz var mı? Kullanırken veya başka bir ürün? Genişletmek için tıkla... Aynısının saç kremi de var ancak hiç denemedim. Onun harici bir şikayetiniz yoksa ekstra bir ürün de kullanmanıza gerek yok. Mesela ben fön suyu ya da sıvı saç bakım ürünü falan sıktığımda saçımı daha kolay şekillendirebiliyorum.