Hocam saç kabarıyor mu? Islakken gayet şekil verebiliyorum fakat kuruyunca kabarıyor tel tel oluyor. Bu ürünü kullanırsam düzelir mi?![]()
OGX Dolgunlaştirici Biotin & Kolajen Sülfatsız Şampuan 385 ml - Fiyatı, Yorumları
OGX Dolgunlaştirici Biotin & Kolajen Sülfatsız Şampuan 385 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben memnunum.
Islakken şekil verip hafif spreyleyerek kullandığımda çok bir kabarma yaşamadım.Hocam saç kabarıyor mu? Islakken gayet şekil verebiliyorum fakat kuruyunca kabarıyor tel tel oluyor. Bu ürünü kullanırsam düzelir mi?
Alıyorum. Başka bir tavsiyeniz var mı? Kullanırken veya başka bir ürün?Islakken şekil verip hafif spreyleyerek kullandığımda çok bir kabarma yaşamadım.
![]()
OGX Dolgunlaştirici Biotin & Kolajen Sülfatsız Şampuan 385 ml - Fiyatı, Yorumları
OGX Dolgunlaştirici Biotin & Kolajen Sülfatsız Şampuan 385 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben memnunum.
Aynısının saç kremi de var ancak hiç denemedim. Onun harici bir şikayetiniz yoksa ekstra bir ürün de kullanmanıza gerek yok. Mesela ben fön suyu ya da sıvı saç bakım ürünü falan sıktığımda saçımı daha kolay şekillendirebiliyorum.Alıyorum. Başka bir tavsiyeniz var mı? Kullanırken veya başka bir ürün?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.