300 TL'ye 1 TB Harddisk Önerisi

Kalan parayı bağışlarsınız.
Seagate'nin üstüne tanımam(HDD konusunda)
Seagate HDD önermiyorum.

Kalan parayı bağışlarsınız.

Seagate HDD önermiyorum.
neden?

@EmirFatih Çünkü Seagate HDD'ler diğer HDD'lere göre daha fazla hata oranına sahipler. Aynı zamanda daha sesliler. Alacağınız Barracuda 2 yıl dayanırsa şükredin. WD'nin ömür boyu garanti sunduğu harddiskleri bile vardı.
Hocam 7 senedir kullanıyorum Seagate harddisk, o kadar ön yargılı olmayın bence 😅 .

Geçen sene bu konu açılmış.
Bazı kişiler WD derken bazıları da Seagate diyor ve kişiden kişiye değişiyor. Bence ikisi arasında ekstra bir fark yok yani en azından hissedebileceğin bir fark yok hangisi daha uyguna geliyorsa sana onu seçmeni öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 7 senedir kullanıyorum Seagate harddisk, o kadar ön yargılı olmayın bence 😅 .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hatta Seagate'in bir HDD'si için yüksek hata oranı yüzünden dava açılmış durumda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı