Markaya bakma, her markanın ürünlerinde hata payı vardır. WD Blue alabilirsin.
Kronik sorunlu SSD alıp 60 dereceye çıkarsa yine arızasız mı olacak hocam? Adam HDD önerisi istemiş gelmiş "SSD al :d" diyorsun.Boşver hdd falan bence dostum :d para biriktir bir sata ssd al bitsin gitsin arıza problemi yok gürültü problemi yok mis gibi.
480 GB sdd var zaten oyun yüklediğim için yetersiz kalıyor.Boşver hdd falan bence dostum :d para biriktir bir sata ssd al bitsin gitsin arıza problemi yok gürültü problemi yok mis gibi.
P300'ün ne sorunu var? Kullanıyorum Windows 10'da ve hiçbir sıkıntısı yok.Fanboy değilim. Gerçekleri söylüyorum. Kendim Samsung HDD kullanıyorum. Hala taş gibi.
Siz Seagate'in SSD'sini kullanıyorsunuz ama, HDD'sini değil.
Toshiba HDD'ler süperdir ancak P300 sorunlu.
Ses sorunu var. Turuncu forumda konusu var.P300'ün ne sorunu var? Kullanıyorum Windows 10'da ve hiçbir sıkıntısı yok.
İlginç, bende ses sorunu yok. Belki de kronik bir sorun değildir.Ses sorunu var. Turuncu forumda konusu var.
Yaygın diyebileceğimiz kronik sorunlardan değil. Yani bir Adata SU630 gibi sorun yok o HDD'de. SU630 10 kişiden 7 kişide görülüyorsa bu 10 kişiden 1'inde görülür gibi düşünün.İlginç, bende ses sorunu yok. Belki de kronik bir sorun değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.