300 TL'ye CoD MW2019 alınır mı?

Arkadaşlar normalde BF1 BF5 az da olsa BF4 oynayan biriyim. Fakat bu oyunlardan artık sıkıldım ve farklı bir şey denemek istiyorum. CoD MW2019 şu an %50 indirim ile 300TL sizce şu anki haliyle 300TL edecek bir oyun mu? Ayrıca BF'den sıkıldım desem de tdm ve benzeri oyun modlarından nefret ediyorum. Conquest gibi kalabalık ve içinde tanktır uçaktır vs. barındıran büyük çaplı savaşları seviyorum. CoD de buna en yakın ground war var bildiğim kadarıyla. Bu iki oyun modu birbirine benziyor mu? Benziyorsa ne kadar benziyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
CoD istediğiniz oyun tarzını sunmaz. Bu arada TDM modları alışınca çok daha keyifli diyebilirim. Ayrıca 300 ₺ verecekseniz, biraz daha para ayırıp yeni çıkacak oyunu da alabilirsiniz.

BF'ye benzen World War 3 oyunu yakın zamanda Açık betaya çıkacak. Ona da göz atabilirsiniz. Almanızı önermem betada test edin öncelikle.

CoD istediğiniz oyun tarzını sunmaz. Bu arada TDM modları alışınca çok daha keyifli diyebilirim. Ayrıca 300 ₺ verecekseniz, biraz daha para ayırıp yeni çıkacak oyunu da alabilirsiniz.

BF'ye benzen World War 3 oyunu yakın zamanda Açık betaya çıkacak. Ona da göz atabilirsiniz. Almanızı önermem betada test edin öncelikle.

Evet bu oyun benim de dikkatimi çekti siz oynadınız mı hocam?

Ben bu oyunu 2019 da mı ne aldım hocam. :) Kapalı betada 250 saatim var. Şimdi de açık betaya çıkmasını bekliyorum.

Nasıl hocam fiyatına değer mi biraz anlatır mısınız?

Fiyatına değermisi yok hocam çünkü zaten tahminimce bir iki aya bedava olacak. Çünkü oyunun yapımcıları ne zamandan beri açık betaya geçince oyunu bedava yapacağız diyor. Tabii hala bir tarih yok ama kendi Discord sunucularında çok az kaldı deyip duruyorlar. Bedava olduğunda da kesinlikle şans verilebilir. Şu anki para ile satılan kapalı betaya erişim ve birkaç kozmetik için.

Fiyatına değermisi yok hocam çünkü zaten tahminimce bir iki aya bedava olacak. Çünkü oyunun yapımcıları ne zamandan beri açık betaya geçince oyunu bedava yapacağız diyor. Tabii hala bir tarih yok ama kendi Discord sunucularında çok az kaldı deyip duruyorlar. Bedava olduğunda da kesinlikle şans verilebilir. Şu anki para ile satılan kapalı betaya erişim ve birkaç kozmetik için.

Anladım birkaç ay öncesinde görmüştüm dikkatimi çekti teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı