300 TL'ye fare önerisi

claviculaexx

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 6-7 senedir kullandığım frisby fx6'nın orta tuşu ve sol kliği tutulmaya başladığı için yeni bi mouse arıyorum. Fingertip kullanıyorum. Video edit işleriyle uğraşıyorum, 1 el aram dışında oyun oynamıyorum. 19*9 el ölçüm var. Rahat, çabuk bozulmayacak, akıcı bi mouse istiyorum. Bu arada başlığa 300 yazdım ancak illa 300 olmasına gerek yok istediğim özellikte 200e de varsa memnun olurum. Teşekkürler şimdiden.

Hocam iki fareden birini alacağım. Mini olan modellere hiç güvenmiyorum çünkü elim büyük, iadesiyle falan uğraşmak istemiyorum. Uzun süredir büyük mouse kullanıyorum alıştım bi de. Onu göz önünde bulundurarak hangisini almalıyım?

Hocam iki fareden birini alacağım. Mini olan modellere hiç güvenmiyorum çünkü elim büyük, iadesiyle falan uğraşmak istemiyorum. Uzun süredir büyük mouse kullanıyorum alıştım bi de. Onu göz önünde bulundurarak hangisini almalıyım?
Mini ibaresi olduğu için öyle bir yanılgıya kapılmayın gayet yeterli boyutta mouseler
Buyrun bu konuda g300s ile yan yana koyup resim çekmiştim incelersiniz.'F/P oyuncu mouse önerisi' konusundaki mesaj F/P oyuncu mouse önerisi

Mini ibaresi olduğu için öyle bir yanılgıya kapılmayın gayet yeterli boyutta mouseler
Buyrun bu konuda g300s ile yan yana koyup resim çekmiştim incelersiniz.'F/P oyuncu mouse önerisi' konusundaki mesaj F/P oyuncu mouse önerisi
hocam elim büyük cidden, bi tık kaba mouselar daha iyi olacakmış gibi hissediyorum.

Hocam iki fareden birini alacağım. Mini olan modellere hiç güvenmiyorum çünkü elim büyük, iadesiyle falan uğraşmak istemiyorum. Uzun süredir büyük mouse kullanıyorum alıştım bir de. Onu göz önünde bulundurarak hangisini almalıyım?

Katar Pro XT de küçük bir fare. Sabre Pro daha uygun olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı