Arkadaşlar gaming mouse almak istiyorum. En fazla 300 TL verebilirim. Aklımda SteelSeries Rival 310 var. Sizce alınır mı? Daha başka ne önerirsiniz? Cevaplarınızı bekliyorum.
Kingston HyperX New Pulsefire Pro Oyuncu Mouse HX-MC003B en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Razer Deathadder, HyperX Pulsefire Surge ve SteelSeries Sensei 310 arasından hangisi daha iyidir? Daha başka bu fiyatta pek beğendiğim mouse bulamadım. Dediğim gibi en fazla 300 TL verebilirim. Sizce hangisi iyidir? Buna da cevap verirseniz sevinirim.
Razer Deathadder, HyperX Pulsefire Surge ve SteelSeries Sensei 310 arasından hangisi daha iyidir? Daha başka bu fiyatta pek beğendiğim mouse bulamadım. Dediğim gibi en fazla 300 TL verebilirim. Sizce hangisi iyidir? Buna da cevap verirseniz sevinirim.
yıllardan beri steelseries mouse kullanıyorum. kalite marka olarak çok iyi asla yanıltmaz. 310u deneme şansım oldu elim aşırı ufak bir erkeğe göre onun için iade ettim.tavsiye ederim
Arkadaşlar gaming mouse almak istiyorum. En fazla 300 TL verebilirim. Aklımda SteelSeries Rival 310 var. Sizce alınır mı? Daha başka ne önerirsiniz? Cevaplarınızı bekliyorum.
Bende almayı düşünüyorum ama biraz daha sonra. Şuan rival 300s+qck medium mouse pad ile birlikte 230 tl civarına bulabilirsiniz. 70 tl cebinize kalsın.