XT modeli değil o düz Pro XT modeli farklı sensörü var.
XT de 150TL'ye defalarca satıldı. Viper Mini sensör dışında her konuda daha iyi, Katar Pro XT'nin bir tek sensörü bir tık daha iyi. Sensörlerin arasındaki farkı anlayamazsın.
XT modeli değil o düz Pro XT modeli farklı sensörü var.
Çift tıklama ve lod sorununun tam çözüldüğünü bilsem direkt Alicam çünkü düşük sens oynuyorumXT de 150TL'ye defalarca satıldı. Viper Mini sensör dışında her konuda daha iyi, Katar Pro XT'nin bir tek sensörü bir tık daha iyi. Sensörlerin arasındaki farkı anlayamazsın.
Çift tıklama ve lod sorununun tam çözüldüğünü bilsem direkt alacağım çünkü düşük sens oynuyorum.
Rtings baktığımda lod değeri viper mini için 2.4 gözüküyor ama skatez olarak katar pro x den biraz daha iyiSensörün yarısına elektrik bandı yapıştırınca veya sensörün alt kısmına plastik kesince lod sorunu düzeliyor. Katar Pro XT de alabilirsiniz. Üzmez. Katar Pro XT'nin tek sıkıntısı Click'leri kronik çift tıklama yapıyor. Omron 50M var.
Fare çalışıyorsa yenisini almanı önermem. Ben g203’ten corsair katar pro’ya geçtim keşke geçmez olaydım. Çift tıklama,tıklamama sorunları yaşıyorum.Merhaba arkadaşlar, şu an G203 kullanıcısıyım eskiden DeathAdder Chroma kullanırken palm grip tutuşu kullanıyordum şu anda G203 ile finger veya claw tutuş yapıyorum. El uzunluğu 17-17.5 eni ise 8 8.5 arasında 300 TL kadar yeni bir mouse almak istiyorum. Aklımda Corsair Katar Pro XT var. G203 benzediği için ama bir yandan Viper Mini ve DeathAdder V2 Mini de düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bir de bu mouselarin lod veya başka bir kronik sorunu var mı?
Xt modelinde o hatalar giderilmiş ama sensörü ve skatezlerine pek güvenemedim lod yok ama hızlı ve yavaş hareketlere tepkisinde sorun var diye biliyorumFare çalışıyorsa yenisini almanı önermem. Ben g203’ten corsair katar pro’ya geçtim keşke geçmez olaydım. Çift tıklama,tıklamama sorunları yaşıyorum.
XT modelinde o hatalar giderilmiş ama sensörü ve skatezlerine pek güvenemedim lod yok ama hızlı ve yavaş hareketlere tepkisinde sorun var diye biliyorum.
Lod 2.4 mm baya yüksek değerViper Mini veya da V2 mini.
Lod 2.4 mm bayağı yüksek değer.
Sensörün yarısına elektrik bandı yapıştırınca veya sensörün alt kısmına plastik kesince lod sorunu düzeliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.