QCK Heavy tarzı etli bir mousepad arıyorum lakin çok beğendiğiniz bir mousepad var ise paylaşırsanız sevinirim, aşırı büyük veya küçük mousepad istemiyorum ortalama SS'in Large boyutlarında bir mousepad yeterli, önerileriniz için şimdiden teşekkürler, iyi Sosyaller.
Kl-asse Markt Klasse Red Wine Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
HyperX FURY S Pro Gaming Mouse Pad medium 4P5Q5AA fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. HyperX FURY S Pro Gaming Mouse Pad medium 4P5Q5AA en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
QCK heavy tarzı etli bir mouse pad arıyorum lakin çok beğendiğiniz bir mouse pad var ise paylaşırsanız sevinirim, aşırı büyük veya küçük mouse pad istemiyorum ortalama SS'in large boyutlarında bir mouse pad yeterli, önerileriniz için şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.
Büyük aldım en başlarda güzeldi fakat bir süreden sonra bayağı bir sıkıyor yer sıkıntısı oluyor ve biraz sağda kalıyor klavyenin yarısı solda yarısı sağda güzel durmuyor ve o fiyatlarda büyükler pahalı oluyor ucuz ve orta olanlar da kalitesiz oluyor. 90x40'dı bundan önceki mouse pad im şimdiki 48x40 çok beğeniyorum ve herkese şiddetle öneriyorum.
Büyük aldım en başlarda güzeldi fakat bir süreden sonra bayağı bir sıkıyor yer sıkıntısı oluyor ve biraz sağda kalıyor klavyenin yarısı solda yarısı sağda güzel durmuyor ve o fiyatlarda büyükler pahalı oluyor ucuz ve orta olanlar da kalitesiz oluyor. 90x40'dı bundan önceki mouse pad im şimdiki 48x40 çok beğeniyorum ve herkese şiddetle öneriyorum.