300 TL'ye Klavye Önerisi

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Merhaba. Sistemimi yeni topladım ve yavaş yavaş ekipmanlarımı da değiştirmek istiyorum açıkçası. Ekipmanlara çok büyük bir bütçe ayıramam şu anki durumda hele çok zor maalesef. Profesyonel oyuncu değilim. Online oyun bağlamında düzenli olarak LoL oynuyorum. Onun dışında hikaye oyunları ağırlıkta. Şu ana kadar membran klavyeler kullandım ve mekaniği de merak ediyorum ama aldım mı kaliteli almak istiyorum o yüzden de bu paralara mekanik almak istemiyorum.

HyperX Alloy Core Membran ve Logitech G213 Prodigy klavyeleri arasında kaldım. Hem membran hem de kaliteli olması açıkçası ilgimi çekiyor. 300 TL fiyat bandında belirli markaların mekanik klavyeleri var fakat Red Switch tercihim olacağı için çok fazla seçenek yok sanırsam. Önerebileceğiniz 300 TL bandında en fazla 350 TL olacak şekilde bu iki klavye arasında hangisini tercih etmeliyim? Ya da bir öneriniz olursa hangisi olur? Yardımcı olunursa çok sevinirim.

Son olarak lütfen şu marka berbat, aaa bu çok kötü tarzında yorumlar yapmayın çünkü doğru bulmuyorum. Hiçbir marka zorla bizden alın demiyor. Ucuz markalar da adı üstünde ucuz ürünler satıyor ve kalitesi de buna oranla artıyor. O yüzden bunu göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız sevinirim.

Logitech sorunlu bir model.
Redragon markası duyuyorum son zamanlarda. Acaba rampage ve gamepower markalarındaki kötü izlenim bunda da var mı? Blue switch çok ses çıkarıp çevremdekilere rahatsızlık verir mi aşırı derecede? LoL gibi oyunlarda klavyeyle çok içli dışlı olduğum için sürekli bir ses kirliliği olsun istemem. HyperX önerir misiniz ?

Ucuz orta segment mekanik bence. Ama mesela ben laptop klavyesinden geçtiğim için membran beni üzmüyor. Bu arada 300 TL ile daha iyi modeller alınır ancak 1-2 yıl kullanırım sonra üst segment bir ürün alırım derseniz Gamenote KB435L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye | Game Garaj öneririm. Normalde 270 TL fiyata satılıyor indirimde 200 TL'ye düşmüş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı