300 TL'ye klavye önerisi

Rampage neden önerilmiyor acaba merak ettim? 250 - 300₺ bandında ki ürünleri çok kaliteli. Kullanmasam görmesem inanacağım sizlere. Rampage R74 klavyesini 3 sene önce aldım hala taş gibi. Tuş hissiyatı kalitesi falan çok iyi. En ufak sorun yaşamadım. Tek eksiği 2 adet RGB modu var onun haricinde sorunsuz. Kullanmadığınız ürünleri lütfen kötülemeyin. Rampage'nin diğer ürünlerini bilemem ( kulaklık, fare vs ) ama klavye konusunda çok güzel ve kaliteli ürünleri var. Ayrıca geçen gün Game Booster G25k aldım 3-5 tuşun da yazma sorunu vardı temassızlık var gibi davranıyordu iade ettim. Her iki klavyeyi de elime aldım inceledim kalite olarak Rampage daha iyi. Game Booster önerilmemesi doğru fakat Rampage güzel marka. Marka fanlığı asla yapmam sadece kullandığım kaliteli ürünleri öneririm yanlış anlaşılmasın. Rampage'nin R79 klavyesi var mesela bilek destekli o da çok iyi.
Senin kullanışına ve tecrübelerine göre rampage daha iyi olamaz mı? Belkide hiç rampage dışında sorunsuz bir klavye kullanmadın ama gelip rampage diye haykıyrıyorsun. Aldığınız klavyenin kronik sorunlu olup olmadığını bilmeden kötülemiş ve genelleme yapıp "gamebooster önerilmemesi doğru" demişsiniz.
Rampage neden mi önerilmiyor?
Rampage sadece markasını klavyeye basıyor.
Rampage neden mi kalitesiz?
Şuan elimde 120TL'lik bir ofis klavyesi var ve hissiyatı, tepkisi ve kalitesi incelediğim 250TL rampage klavyelerinden kat kat daha iyi. Bazı klavyeleri iyi olabilir ama kendi bütçesinde kötüdür.
Ayrıca yaptığınız marka fanlığı.

Senin kullanışına ve tecrübelerine göre Rampage daha iyi olamaz mı? Belkide hiç Rampage dışında sorunsuz bir klavye kullanmadın ama gelip Rampage diye haykıyrıyorsun. Aldığınız klavyenin kronik sorunlu olup olmadığını bilmeden kötülemiş ve genelleme yapıp "Game Booster önerilmemesi doğru" demişsiniz.
Rampage neden mi önerilmiyor?
Rampage sadece markasını klavyeye basıyor.
Rampage neden mi kalitesiz?
Şu an elimde 120TL'lik bir ofis klavyesi var ve hissiyatı, tepkisi ve kalitesi incelediğim 250TL Rampage klavyelerinden kat kat daha iyi. Bazı klavyeleri iyi olabilir ama kendi bütçesinde kötüdür.
Ayrıca yaptığınız marka fanlığı.

Marka fanlığı yapmadığımı söyledim zaten. Sadece memnun olduğum ürünü ve markayı söyledim. Size göre de Game Booster markası mı iyi oluyor o zaman doğru mu anladım? O zaman sizde fanboyluk yapıyorsunuz burada? Marka basmayı her marka yapıyor bu arada. Forumda önerilen birçok klavye marka basımı bunu neden söylemiyorsunuz? Bak diyorsun ki 120₺'lik klavye var elimde hissiyatı tepkisi daha iyi falan yazmışsın. Bende aynısını söyledim. Neden fanboy diyorsun ki bana onu anlamadım hala. O zaman sende 120₺'lik kullandığın klavyenin fanboyluğunu yapıyorsun burada. Ben bu zamana kadar birçok klavye kullandım bu arada haberin olsun. Elimde ki R74 modelinin hissiyatı ve tuşlarının tepkisi güzel olduğu için konuya yazdım. Sizin gibiler yüzünden konulara girip cevap bile yazmak istemiyorum artık hemen yapıştırıyorsunuz fanboy lafını. Sizin söyledikleriniz dışında bir öneri ya da bir markanın yorumu olduğu an başlıyorsunuz emoji falan atmaya abuk subuk şeyler yazmaya. Uzatmanın anlamı yok. Eline R74 klavye geçerse incele ne demek istediğimi anlarsın. Game Booster klavyeyi elime aldığım zaman hiçbir ağırlığı yok tuşları ucuz sade gofret gibi her an kırılabilir. Hissiyat sıfır. Tuş sesleri çok kötü. R74'ü elime alıyorum ağırlığı belli ediyor kendini. Hissiyatı güzel. Tuş sesleri tok ve rahatsız etmiyor. Rampage klavye almak Game Booster, Gamepower, Trust, Gamenote gibi markaların klavyelerini almaktan daha iyidir bu arada.

Arkadaşlar Everest PSU ne ise Rampage da odur. Aynı firma Çin'den getirip, marka uyduruyor o kadar.

Tekrar diyorum. PSU, kulaklık, fare vs ürünlerini bilemem onlara yorumum yok çünkü kullanmadım ama klavye konusunda Rampage'nin güzel ürünleri var. 3 sene önce aldığım R74 klavye var hala taş gibi çalışıyor en ufak sorunu da yok. Tuş sesleri güzel hissiyatı da çok iyi ayrıca tok yapısı var tuşların. Malzeme kalitesi de güzel eline aldığın zaman ağırlığını hissediyorsun. Game Booster, Gamenote, Gamepower almaktan iyidir bu arada.

Rampage neden önerilmiyor acaba merak ettim? 250 - 300₺ bandında ki ürünleri çok kaliteli. Kullanmasam görmesem inanacağım sizlere. Rampage R74 klavyesini 3 sene önce aldım hala taş gibi. Tuş hissiyatı kalitesi falan çok iyi. En ufak sorun yaşamadım. Tek eksiği 2 adet RGB modu var onun haricinde sorunsuz. Kullanmadığınız ürünleri lütfen kötülemeyin. Rampage'nin diğer ürünlerini bilemem ( kulaklık, fare vs ) ama klavye konusunda çok güzel ve kaliteli ürünleri var. Ayrıca geçen gün Game booster G25k aldım 3-5 tuşun da yazma sorunu vardı temassızlık var gibi davranıyordu iade ettim. Her iki klavyeyi de elime aldım inceledim kalite olarak Rampage daha iyi. Game booster önerilmemesi doğru fakat Rampage güzel marka. Marka fanlığı asla yapmam sadece kullandığım kaliteli ürünleri öneririm yanlış anlaşılmasın. Rampage'nin R79 klavyesi var mesela bilek destekli o da çok iyi.

@296105 @frodobaggins

Sırf siz beğenmiyorsunuz diye marka kötü mü olmuş oluyor? Alıp kullandığım ürün. Öneri verdim. Detaylarını da yazdım. Neden bir şey yazmadan direkt emoji atıyorsunuz? Düşük bütçe ile alınabilecek en güzel klavyeleri üretiyor Rampage. İstediğiniz kadar emoji atın. Sizin önerdiğiniz bir markayı önermedim diye yaptığınızı da biliyorum. Sizlerin yazdığı bir markayı burada övsem kalp atardınız :)

Hocam bende ucuz diye paradan kaçındım Rampage kulaklık aldım örgü kablosu 6 ayda kulaklıktan koptu? (220 TL'ye almıştım ŞU0an o 0model 400 500 bandında geziyor. Raging Plus modeli)

Marka fanlığı yapmadığımı söyledim zaten. Sadece memnun olduğum ürünü ve markayı söyledim. Size göre de Game Booster markası mı iyi oluyor o zaman doğru mu anladım? O zaman sizde fanboyluk yapıyorsunuz burada? Marka basmayı her marka yapıyor bu arada. Forumda önerilen birçok klavye marka basımı bunu neden söylemiyorsunuz? Bak diyorsun ki 120₺'lik klavye var elimde hissiyatı tepkisi daha iyi falan yazmışsın. Bende aynısını söyledim. Neden fanboy diyorsun ki bana onu anlamadım hala. O zaman sende 120₺'lik kullandığın klavyenin fanboyluğunu yapıyorsun burada. Ben bu zamana kadar birçok klavye kullandım bu arada haberin olsun. Elimde ki R74 modelinin hissiyatı ve tuşlarının tepkisi güzel olduğu için konuya yazdım. Sizin gibiler yüzünden konulara girip cevap bile yazmak istemiyorum artık hemen yapıştırıyorsunuz fanboy lafını. Sizin söyledikleriniz dışında bir öneri ya da bir markanın yorumu olduğu an başlıyorsunuz emoji falan atmaya abuk subuk şeyler yazmaya. Uzatmanın anlamı yok. Eline R74 klavye geçerse incele ne demek istediğimi anlarsın. Game Booster klavyeyi elime aldığım zaman hiçbir ağırlığı yok tuşları ucuz sade gofret gibi her an kırılabilir. Hissiyat sıfır. Tuş sesleri çok kötü. R74'ü elime alıyorum ağırlığı belli ediyor kendini. Hissiyatı güzel. Tuş sesleri tok ve rahatsız etmiyor. Rampage klavye almak Game Booster, Gamepower, Trust, Gamenote gibi markaların klavyelerini almaktan daha iyidir bu arada.
Siz markanızı bana kendi bütçesindeki bütün klavyelerden üstün olduğunu söyleyerek fanboyluk yapıyorsunuz. Daha önce gamebooster kullanmadım ama rampage kullandım ve hissiyatı aşırı berbat öyle ki karşılaştırdığım logitech 120TL'lik klavyeden (size göre fanboyluğunu yaptığım klavye) daha kötüydü, ben bu klavyeye gönülden bağlıyım demiyorum vazgeçerim ama siz rampage klavye için "kesin bu diğer markalardan" iyidir durumuna gelmişsiniz, bende bazı markalardan üstün olduğunu söyleyebilirim ama aldığınız 1 klavye ile 4-5 markaya genelleme yapıyorsunuz.
Ayrıca bir sürü klavye kullanmanızın benim ve diğerleri için hiçbir önemi yok bir sürü klavyeden aldığınız, kullandığınız ve gördüğünüz en iyi klavye rampage ise klavye işlerinde acemisinizdir.
Tekrar edeceğim, rampage genelde kötü bir marka olsada bazı klavyeleri performans odaklı özelliklere sahip olması imkansız olan bir durum değil. Ben aldığınız klavyenin özelliklerini kötüleme ve benzeri hiçbir şey yapmadım, benim tecrübe ettiğim klavyenin kötü olduğunu söyledim ve sadece o klavye ile değil her türden bir çok ürününün sorunlu ve kalitesiz olduğunu incelemelerime ve kullanımlarıma göre söyleyebilirim.
Ucuz ürünlerinin iyi olduğu düsüncesindesiniz ama ömrü az olabiliyor bazılarının ayrıca 3 sene kullandığınızı belirttiğinizi hatırlıyorum bu 3 sene içerisinde yıpranmıştır farkında olmasanızda, nedeni siz sürekli kullanıyorsunuz bu klavyeyi ve 3 sene içerisinde yavaş yavaş değişimler başlamıştır illaha, siz farkında değilsinizdir.
Rampage önermeyenlerin fanboy olduğunu söylediğinizide hatırlıyorum, "rampagedisindakiherklavyeninfanboyi" diyorsunuz yani. Unutmayın ki rampage önermeyenler diğer klavyeleride önermeyebilir ve önermemesi çok normaldir. Unutmadım ki sizin gibiler yüzünden konuya mesaj yazamıyorum demiştiniz, fikirlerinizi "Rampage klavyelerinin bazı klavyeleri iyi mesela benim kullandığım klavye ... modeli, ... fiyatında bence güzel özelliklere sahip." veya buna benzer bir şekilde belirtirseniz emin olun baş ağrısını en aza indirirsiniz. (Bana cevap yazıcaksanız bu mesajı 2 kere veya dikkatli okuyun öncekisi gibi olmasın.)

Rampage neden önerilmiyor acaba merak ettim? 250 - 300₺ bandında ki ürünleri çok kaliteli. Kullanmasam görmesem inanacağım sizlere. Rampage R74 klavyesini 3 sene önce aldım hala taş gibi. Tuş hissiyatı kalitesi falan çok iyi. En ufak sorun yaşamadım. Tek eksiği 2 adet RGB modu var onun haricinde sorunsuz. Kullanmadığınız ürünleri lütfen kötülemeyin. Rampage'nin diğer ürünlerini bilemem ( kulaklık, fare vs ) ama klavye konusunda çok güzel ve kaliteli ürünleri var. Ayrıca geçen gün Game Booster G25k aldım 3-5 tuşun da yazma sorunu vardı temassızlık var gibi davranıyordu iade ettim. Her iki klavyeyi de elime aldım inceledim kalite olarak Rampage daha iyi. Game Booster önerilmemesi doğru fakat Rampage güzel marka. Marka fanlığı asla yapmam sadece kullandığım kaliteli ürünleri öneririm yanlış anlaşılmasın. Rampage'nin R79 klavyesi var mesela bilek destekli o da çok iyi.

@296105 @frodobaggins

Sırf siz beğenmiyorsunuz diye marka kötü mü olmuş oluyor? Alıp kullandığım ürün. Öneri verdim. Detaylarını da yazdım. Neden bir şey yazmadan direkt emoji atıyorsunuz? Düşük bütçe ile alınabilecek en güzel klavyeleri üretiyor Rampage. İstediğiniz kadar emoji atın. Sizin önerdiğiniz bir markayı önermedim diye yaptığınızı da biliyorum. Sizlerin yazdığı bir markayı burada övsem kalp atardınız :)
Hocam ben marka veya klavye önerdiğimi hatırlamıyorum ve birisinin markayı övmesine değil özelliklerini belirtmesine kalp atarım.
Düşük bütçe diyorsunuz ama 300TL bütçeye 100TL ekleyince 2.el mekanik klavye alabilme durumuna geliyorsunuz. Rampage markasını önermeyin, klavyelerini önerebilirsiniz ama tamamen rampage'den bahsetmek çok yanlış.

Son düzenleme:
Siz markanızı bana kendi bütçesindeki bütün klavyelerden üstün olduğunu söyleyerek fanboyluk yapıyorsunuz. Daha önce Game Booster kullanmadım ama Rampage kullandım ve hissiyatı aşırı berbat öyle ki karşılaştırdığım Logitech 120TL'lik klavyeden (size göre fanboyluğunu yaptığım klavye) daha kötüydü, ben bu klavyeye gönülden bağlıyım demiyorum vazgeçerim ama siz Rampage klavye için "kesin bu diğer markalardan" iyidir durumuna gelmişsiniz, bende bazı markalardan üstün olduğunu söyleyebilirim ama aldığınız 1 klavye ile 4-5 markaya genelleme yapıyorsunuz.
Ayrıca bir sürü klavye kullanmanızın benim ve diğerleri için hiçbir önemi yok bir sürü klavyeden aldığınız, kullandığınız ve gördüğünüz en iyi klavye Rampage ise klavye işlerinde ace misinizdir.
Tekrar edeceğim, Rampage genelde kötü bir marka olsa da bazı klavyeleri performans odaklı özelliklere sahip olması imkansız olan bir durum değil. Ben aldığınız klavyenin özelliklerini kötüleme ve benzeri hiçbir şey yapmadım, benim tecrübe ettiğim klavyenin kötü olduğunu söyledim ve sadece o klavye ile değil her türden birçok ürününün sorunlu ve kalitesiz olduğunu incelemelerime ve kullanımlarıma göre söyleyebilirim.
Ucuz ürünlerinin iyi olduğu düsüncesindesiniz ama ömrü az olabiliyor bazılarının ayrıca 3 sene kullandığınızı belirttiğinizi hatırlıyorum bu 3 sene içerisinde yıpranmıştır farkında olmasanızda, nedeni siz sürekli kullanıyorsunuz bu klavyeyi ve 3 sene içerisinde yavaş yavaş değişimler başlamıştır illaki, siz farkında değilsinizdir.
Rampage önermeyenlerin fanboy olduğunu söylediğinizide hatırlıyorum, "rampagedisindakiherklavyeninfanboyi" diyorsunuz yani. Unutmayın ki Rampage önermeyenler diğer klavyeleride önermeyebilir ve önermemesi çok normaldir. Unutmadım ki sizin gibiler yüzünden konuya mesaj yazamıyorum demiştiniz, fikirlerinizi "Rampage klavyelerinin bazı klavyeleri iyi mesela benim kullandığım klavye... Modeli... Fiyatında bence güzel özelliklere sahip." veya buna benzer bir şekilde belirtirseniz emin olun baş ağrısını en aza indirirsiniz. (bana cevap yazıcaksanız bu mesajı 2 kere veya dikkatli okuyun öncekisi gibi olmasın.)

Hocam ben marka veya klavye önerdiğimi hatırlamıyorum ve birisinin markayı övmesine değil özelliklerini belirtmesine kalp atarım.
Düşük bütçe diyorsunuz ama 300TL bütçeye 100TL ekleyince 2.el mekanik klavye alabilme durumuna geliyorsunuz. Rampage markasını önermeyin, klavyelerini önerebilirsiniz ama tamamen Rampage'den bahsetmek çok yanlış.

Keşke özet geçseydin. Okumadım maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı