300 TL'ye klavye önerisi

364485

Hectopat
Katılım
5 Eylül 2020
Mesajlar
4.984
Makaleler
13
Çözümler
19
İlk önce ya kırmızı ya da membran olsun. (Baş ağrıtmasın yeter.)
Hepsiburada'dan olacak çünkü 50 TL indirim kuponum var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunların hepsi blue sanırım, yine de bir şans vermek istersiniz diye attım, şimdi de sessizlere bakıyorum.
 
Bunların hepsi Blue sanırım, yine de bir şans vermek istersiniz diye attım, şimdi de sessizlere bakıyorum.

Dostum adam sessiz klavye istemiş. Ben membran önerdim diye üzgün atmışsın. Fakat kendi attıkların adamın istediği türden bile değil. :D
 
Bloody B328 Infrared Switch Light Strike Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (sadece turuncu tuşlar siyah switch mekanik, ben de kullanıyorum güzel klavye)

Razer'ın o modeli alınmaz, fiyatını hak etmiyor, ben bir şans vermek ister diye attım, şimdi de membran olanları attım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı