300 TL'ye mikrofonu ve ses kalitesi iyi kulaklık önerisi

Bütçe
200-300

Yuusha

Centipat
Arkadaşlar, hem dışarıda müzik dinlerken, görüşme yaparken kullanabileceğim hem de laptopumla oyun oynarken sıkıntı çıkarmayacak kulak içi kablolu bir kulaklık arıyorum. Mikrofonunun iyi olması için benim için çok önemli hatta rüzgarda bile iyi ses verse süper olur. Basmış tizmiş pek ayırt edebilen biri değilim. Ses kalitesi normal olursa da olur. Şimdiden herkese teşekkürler. Bütçem 200-300 TL.

FPS oyun pek oynamam oynadığım oyunların sadece sesi duyulsun yeterli mikrofon hususunda yukarıda önerdiğin iki kulaklığı sormak isterim mikrofonları dış ortamda iş görür düzeyde mi?

FPS oyun pek oynamam oynadığım oyunların sadece sesi duyulsun yeterli mikrofon hususunda yukarıda önerdiğin iki kulaklığı sormak isterim mikrofonları dış ortamda iş görür düzeyde mi?
Marshall'ın pek iyi olduğu söylenemez.

Sony çok daha iyi discord ayarlarıyla beraber (kullanıyorsan) arka plan sesini ekstrem bir şey olmadıkça alacağını düşünmüyorum.
https://www.hepsiburada.com/sennhei...i-kulaklik-p-HBV00000QEZCH?magaza=Hepsiburada

Mikrofonu açısından daha performanslı bir ürün

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı