Windows 11 vs Windows 10

Hala Windows 10 kullanıyorum desteği tamamen bitene kadar da kullanmaya devam edeceğim :D

Hangi sistemi kullansam bilemedim. İkisini de çokça deneyimledim. Üç dört hafta önce Windows 10'dan Windows 11'e geri dönmüştüm. Windows 11 daha modern geliyor fakat yanında gelen bozuk güncellemeler sistemi mahvediyor. Update'leri duraklatıyorum bu yüzden. Kararsız kaldım açıkçası. Oyun performansı olarak bir fark göremedim. Normal kullanımda Windows 10 daha seri gibi geliyor. Tasarım olarak da Windows 11 daha rahat geliyor şu an. Sizce hangisi?
Kendim 25H2 sürümünü kurup, güncellemeleri duraklatıp Defender'i kapattım öyle kullanıyorum. Bayağı bir debloat etmek lazım bunu. Onun harici, RAM'i içiyor...

Kendim için konuşuyorum kafanı karıştırmayacağım.
8 GB RAM'ım var(16 GB RAM yükselteceğim) o yüzden Windows 11 atik ama çok daha iyi olabilirdi o yüzden ben hem güvenlik güncelleştirmesi hem de iyi performans için Windows 10 Enterprise LTSC 2021 kullanıyorum kafanı karıştırmyacağım ama sen 8 GB RAM'dan fazlaysan Windows 11 kesinlikle ama Enterprise LTSC ile kafanı yorma ben 2 gün uğraştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı