300 TL'ye oyun monitörü önerisi

AHMET AYDINLI

Kilopat
300 TL'ye uygun ve düzgün monitör bulacağımı biliyorum fakat oyun monitörü lazım. ms değeri cok degerli diye biliyorum. Hertz 75 olsa yeterli, 2.el olsa da fark etmez. Bu konu hakkına bilgili kişilerin yazmasını isterim. 300 TL'ye oyun monitörü fakat düzgünce kalite sunabilecek, diyorsunuz ki bu fiyata olmaz, 400-500 TL'ye cıkabilirim en fazla. O fiyata uygun bir mönitör yazan herkese simdiden teşekkurler.

300 liraya kaliteli bir şey alınabilir mi? Sanmıyorum. Ben bile 530 liraya aldım monitörümü ve sadece oyun oynuyorsanız sizi tatmin edebilir. Çünkü TN panel. Renk kalitesi istiyorsanız VA panellere bakmanızı öneririm ama onlar daha pahalı olacaktır diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi sadece oyun oynuyorsanız tatmin eder. 75Hz ve 1Ms olması çok iyi. İmzamda monitörün modeli yazıyor.

300 liraya kaliteli bir şey alınabilir mi? Sanmıyorum. Ben bile 530 liraya aldım monitörümü ve sadece oyun oynuyorsanız sizi tatmin edebilir. Çünkü TN panel. Renk kalitesi istiyorsanız VA panellere bakmanızı öneririm ama onlar daha pahalı olacaktır diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi sadece oyun oynuyorsanız tatmin eder. 75Hz ve 1Ms olması çok iyi. İmzamda monitörün modeli yazıyor.

Bende bu arkadaşa monitör ararken buldum bu monitörü de şimdi youtube'dan videolar izledim bu monitör hakkında ve herkes 1 ms'e alınca bozulma oluyor diyor.Sizde böyle bi sorun oldu mu ?

Bende bu arkadaşa monitör ararken buldum bu monitörü de şimdi youtube'dan videolar izledim bu monitör hakkında ve herkes 1 ms'e alınca bozulma oluyor diyor.Sizde böyle bi sorun oldu mu ?
75 FPS'ten düşünce takılıyor oyun. 74 olsa bile 20-30 FPS gibi görünüyor. Ms ayarı nereden yapılıyor bilmiyorum. Eğer değiştiriliyorsa denerim o şekilde de. Ama dediğim gibi FPS düşünce Freesync hiç etki etmiyor gibi. Kasıyor yani oyun 74 FPS olsa bile.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı