300 TL'ye Sapphire HD7730 GDDR5

Hem aşağıdaki linkteki incelemede hem de senin verdiğin linkte olduğu gibi Sapphire kartın GPU hızı 800 MHZ. Aynı mimariye sahip GPU'larda çekirdek hızı yüksek olan daha çok FPS üretir. Zaten kart giriş seviyesi, altında sadece R7 240 var. Bu yüzden en azından GPU hızı ve VRAM hızı yüksek olanı (GDDR5) almalısın ki oyunlarda daha çok FPS alabilesin.
Sapphire Radeon HD 7730 1GB GDDR5 Video Card Review

Gayet açıklayıcı oldu. Gerçekten teşekkür ederim. Artık 1 hafta içinde daha iyi bir kartta indirim yakalamazsam ki sanmıyorum :). ASUS kartı alıcam tekrar teşekkürler :)

Asus Amd Radeon R7 250X 2GB 128Bit DDR5 (DX11.2) PCI-E 3.0 Fiyatı
Bütçenizi artırabilirseniz Radeon R7 250X daha iyi olur, eğer artıramıyorsanız Radeon R7 250 o fiyata önerilebilecek bir ekran kartıdır.
Ama öncelikle sisteminiz de orta segment olsa iyi olur, yoksa G31 çipset anakartta bu kartlardan herhangi biriyle tam performans alamazsınız.

Ah biraz daha bütcem olsada o resimdeki lanet şeyi alabilsem :D ama malesef 300 TL.
Onun dışında ZALMAN ZM500-LE güç kaynağım var.
Anakartım ise ASUS M4N68T-M V2.

Acaba ZALMAN ZM500-LE 500W güç kaynağına R7 260X olurmu?
Malesef 125W güç çeken bir işlemcim olması beni sıkıntıya sokuyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı