300 TL'ye sorunsuz Wi-Fi adaptör önerisi

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Şu an kullandım adaptör öyle berbat ki kendi kendine internet kesiyor. Ben ise max 300 TL'ye Wi-Fi adaptör önerisi istiyorum. Windows 10 uyumlu olursa harika olur, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. Şu an kullandım adaptör öyle berbat ki kendi kendine internet kesiyor. Ben ise Max 300 TL'ye Wi-Fi adaptör önerisi istiyorum. Windows 10 uyumlu olursa harika olur, şimdiden teşekkürler.

Uçuk fiyatlar vermeye gerek yok aslında adaptörler için çünkü adaptörlerin hepsi genelde berbat zaten ASUS adaptörlere bakabilirsin bende şu an kullanıyorum gayet hızlı.

Sakın almayın hocam. Bende vardı berbat bir adaptör.

Kullanan birisi tarafından böyle söyleniyorsa almayın hocam, Fakat değerlendirmesi güzel ve bence size gelen adaptörde bir sıkıntı olabilir tamamen şans...

Kullanan birisi tarafından böyle söyleniyorsa almayın hocam, Fakat değerlendirmesi güzel ve bence size gelen adaptörde bir sıkıntı olabilir tamamen şans...
Hocam amacım size muhalefet olmak değil. Ürünü 3 kere değiştirdim. Hep aynı sonuç. Modemle aramda 1 duvar 2-3 metre var. Ona rağmen 70 pingten aşağı düşmüyordu. Başka adaptörle çözdüm ancak o da uyduruk bir marka olduğu için çabuk bozuldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı