Toshiba Canvio Basic 1 TB 400 lira hocam, 100 lira çıktığınıza değer.
Bugün de herkesin 300 lira taşınabilir HDD alacağı varmış. Hepsine de aynı şeyi yazdım gören olsa güler.
![]()
Samsung M3 750GB 2.5' USB 3.0 Taşınabilir Disk (STSHX-M750TCB) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung M3 750GB 2.5' USB 3.0 Taşınabilir Disk (STSHX-M750TCB) arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
@PossibleTurco hocamın tavsiyedir. Neden bilinmez pek yok bugün. Tavsiyelerine güvenirim ve elçisi olurum. Kendisi gelirse sebepleriyle anlatır, etiketledim artık.Toshiba bu işlerde nasıldır?
Toshiba Canvio en iyi taşınabilir HDD'lerden birisi. Kesinlikle tavsiye ederim.@PossibleTurco hocamın tavsiyedir. Neden bilinmez pek yok bugün. Tavsiyelerine güvenirim ve elçisi olurum. Kendisi gelirse sebepleriyle anlatır, etiketledim artık.
Toshiba Canvio en iyi taşınabilir HDD'lerden birisi. Kesinlikle tavsiye ederim.Diğerlerine göre daha dayanıklı ve kaliteli. Ayrıca CMR kayıt. Pek aktif olmamanın sebebi şu an dizi izlemem.
![]()
Toshiba olanı da, Samsung olanı da alınır. Bütçenize göre tercih yapabilirsiniz.Toshiba bu işlerde nasıldır?
Samsung güvenilir olur mu sizce? Fiyatı bayağı iyiymiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.