300 watt Everest PSU'nun yeterli olacağı ekran kartları neler?

Bütçe
400 TL

Albert Breddy

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam öncelikle;

Maalesef ki oldukça kötü bir ekran kartım var, ondan dolayı sarı siteden alabileceğim ve 300 watt Everest PSU'mun yeterli olacağı ve beni tatmin edecek bir ekran kartı var mıdır? Malum ekonominin halini görüyoruz açıklamaya bile gerek yok. Tavsiye verirseniz çok mutlu etmiş olursunuz beni. :)

Sistem:
İşlemci: Intel Core i5 2400.
Ekran kartı: AMD HD 5500 series.
Anakart: ECS H61H2-MV (PCI-Express 2.0, 5.0 GT/s)
PSU: Everest 300 watt.

Uyarı: Spintires MudRunner, belki SnowRunner, CS:GO, GMOD, GTA tarzı oyunları oynatabilecek ekran kartı önerirseniz yine beni mutlu etmiş olursunuz. :)

Düzenleme: Bir de şunu unuttum; HD 8510 alınır mı? Yukarıdaki oyunları oynatır mı?

Son düzenleme:
GT 415 oyun açıyormuymuş hocam eğer 750 Ti bütçenize yetmiyorsa GTX 750 bakın.

Peki başka bir öneriniz var mı? Güç kaynağım 500 ya da 600 watt olsa ve ek bir güç konnektörü olsa güzel olurdu ama yapacak bir şey yok.

Benimki de 300W PSU.

ama ekran kartı yok
Bu daha da kötüymüş hocam.

Hocam şimdi tuhaf bir şekilde 100 TL' ye GTX 550 ti buldum ama 6 pin güç bağlantısı istiyor ama benim PSU sizlere ömür güç bağlantısız olduğu için sata veya 2x sata to 6 pin kullansam ben bilgisayarı patlatır mıyım veya 2x molex to 6 pin kullansam yine bilgisayarı patlatır mıyım?

Son düzenleme:
Peki başka bir öneriniz var mı? Güç kaynağım 500 ya da 600 watt olsa ve ek bir güç konnektörü olsa güzel olurdu ama yapacak bir şey yok.

Bu daha da kötüymüş hocam.

Hocam şimdi tuhaf bir şekilde 100 TL'ye GTX 550 Ti buldum ama 6 pin güç bağlantısı istiyor ama benim PSU sizlere ömür güç bağlantısız olduğu için SATA veya 2X SATA to 6 pin kullansam ben bilgisayarı patlatır mıyım veya 2X Molex to 6 pin kullansam yine bilgisayarı patlatır mıyım?

Hocam bilmiyorum ama çok iyidir GTX 550 Ti.

Siz benim bütçeyi görmediniz herhalde neyse ben zaten çok ucuza buldum. Ama güç kaynağında 6pin yok. Bende dönüştürücü alıp takarsam bilgisayarı patlatır mıyım?

Bera hocam bana desteğiniz için teşekkürler ama başka tavsiyeleri de sizden bekliyorum.

Siz benim bütçeyi görmediniz herhalde neyse ben zaten çok ucuza buldum. Ama güç kaynağında 6pin yok. Bende dönüştürücü alıp takarsam bilgisayarı patlatır mıyım?

Bera hocam bana desteğiniz için teşekkürler ama başka tavsiyeleri de sizden bekliyorum.

Hocam konuyu bilen birine sormalısınız pin olaylarından çok anlamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı