Maalesef ki oldukça kötü bir ekran kartım var, ondan dolayı sarı siteden alabileceğim ve 300 watt Everest PSU'mun yeterli olacağı ve beni tatmin edecek bir ekran kartı var mıdır? Malum ekonominin halini görüyoruz açıklamaya bile gerek yok. Tavsiye verirseniz çok mutlu etmiş olursunuz beni.
Hocam şimdi tuhaf bir şekilde 100 TL' ye GTX 550 ti buldum ama 6 pin güç bağlantısı istiyor ama benim PSU sizlere ömür güç bağlantısız olduğu için sata veya 2x sata to 6 pin kullansam ben bilgisayarı patlatır mıyım veya 2x molex to 6 pin kullansam yine bilgisayarı patlatır mıyım?
Peki başka bir öneriniz var mı? Güç kaynağım 500 ya da 600 watt olsa ve ek bir güç konnektörü olsa güzel olurdu ama yapacak bir şey yok.
Bu daha da kötüymüş hocam.
Hocam şimdi tuhaf bir şekilde 100 TL'ye GTX 550 Ti buldum ama 6 pin güç bağlantısı istiyor ama benim PSU sizlere ömür güç bağlantısız olduğu için SATA veya 2X SATA to 6 pin kullansam ben bilgisayarı patlatır mıyım veya 2X Molex to 6 pin kullansam yine bilgisayarı patlatır mıyım?
Siz benim bütçeyi görmediniz herhalde neyse ben zaten çok ucuza buldum. Ama güç kaynağında 6pin yok. Bende dönüştürücü alıp takarsam bilgisayarı patlatır mıyım?
Bera hocam bana desteğiniz için teşekkürler ama başka tavsiyeleri de sizden bekliyorum.
Siz benim bütçeyi görmediniz herhalde neyse ben zaten çok ucuza buldum. Ama güç kaynağında 6pin yok. Bende dönüştürücü alıp takarsam bilgisayarı patlatır mıyım?
Bera hocam bana desteğiniz için teşekkürler ama başka tavsiyeleri de sizden bekliyorum.