300 Watt PSU, RX 550 4 GB sistem için yeterli midir?

Chestergazi

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, elimde Pro 2000 marka bir Power Supply var maximum 300 Watt verebiliyor.
+12V X 15A = 180 Watt değeri oluyor.

Acaba bu değer yeterli midir?

İşlemcin nedir? İşlemcini bilmeden herkes yeter demiş de belki yetmeyecek?
Ryzen 3 3100, sadece işlemci fanı 1 HDD ve 8 gb DDR4 RAM kullanmayı düşünüyorum. Bu şartlar altında yettiğini söyleyen çoğu siteler var. Ayrıca hesaplamalar yaptım... Fakat ideal için 350 Watt öneriyorlar. Şahsen en sağlıklısı için 400 Watt en iyisi ama maalesef bütçe yok.

Ryzen 3 3100, sadece işlemci fanı 1 HDD ve 8 GB DDR4 RAM kullanmayı düşünüyorum. Bu şartlar altında yettiğini söyleyen çoğu siteler var. Ayrıca hesaplamalar yaptım...Fakat ideal için 350 Watt öneriyorlar. Şahsen en sağlıklısı için 400 Watt en iyisi ama maalesef bütçe yok.

O zaman 350W al.

Kendi sitesinde tavsiye edilen en düşük güç kaynağı 400W olduğu yazıyor, bahsedilen model 4 GB VRAM'li olan. Bu sitede ise 2 GB VRAM'li olan modeli için en düşük 250W yazıyor. Eğer bütçen varsa 400W'lık bir güç kaynağı almanı tavsiye ederim ama 300W'ın yeterli olacağını düşünüyorum, en azından daha iyisini alana kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı