3000-3200₺ GTX 1050TI Sistem Toplama

Daha fazla  
1050TI ekran kartı olması şartı ile bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Unlost toplamıştı 3000₺ küsur fiyata, ona benzer veya daha iyisini sizden bekliyorum. Teşekkürler.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Ama bütçem en fazla 3000 TL en fazla 300 TL artırabilirim. Şu sistemi ciddi anlamda düşünüyorum. Sizce nasıl?
DA-G1/R3 2200G/Asus GTX1050Ti Cerberus/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Evet bu sistem güzel ama sana tavsiyem alacağın zaman bilgisayarın donanımlarına dikkat et , ellerinde kalmadığı ya da bittiği zaman o donanım hemen uyarı falan vermeden değişiyor. Bir yere not al ya da ss al kaydet bir yere .

Evet bu sistem güzel ama sana tavsiyem alacağın zaman bilgisayarın donanımlarına dikkat et , ellerinde kalmadığı ya da bittiği zaman o donanım hemen uyarı falan vermeden değişiyor. Bir yere not al ya da ss al kaydet bir yere .

Nasıl yani? Donanımlarına nasıl dikkat edebilirim ve nasıl bir uyarı, değişim?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı