- Makaleler
- 24
Bu sistemin İşlemci+Anakart+RAM'ini Teknobiyotik Ryzen 5 1400+Anakart+RAM bundle, kasayı da Aerocool GT Black Advanced 500W yapın. Para arta kalırsa da ekran kartını GTX1060 yapın.
vatandaki indirim bütçeleri kurtardı bugün 1060 1500x yaptım bende bu sayedeBu sistemin İşlemci+Anakart+RAM'ini Teknobiyotik Ryzen 5 1400+Anakart+RAM bundle, kasayı da Aerocool GT Black Advanced 500W yapın. Para arta kalırsa da ekran kartını GTX1060 yapın.
Hayırlı olsun.vatandaki indirim bütçeleri kurtardı bugün 1060 1500x yaptım bende bu sayede![]()
Mağazadan mı aldınız hocam internetten mi ?vatandaki indirim bütçeleri kurtardı bugün 1060 1500x yaptım bende bu sayede![]()
hocam ekran kartı işlemci ve anakartı internetten aldım mağazada olmadığı içinMağazadan mı aldınız hocam internetten mi ?
Peki hocam ben internetten bütün parçaları alsam acaba Vatan mağazasında sistemi toplarlar mı ?hocam ekran kartı işlemci ve anakartı internetten aldım mağazada olmadığı için
hocam zannetmiyorum ya bugün diğer parçaları alırken adam niye buradan almadınız falan diye burun kıvırdıPeki hocam ben internetten bütün parçaları alsam acaba Vatan mağazasında sistemi toplarlar mı ?
Yalnız internetten derken Vatan'nın sitesinden.hocam zannetmiyorum ya bugün diğer parçaları alırken adam niye buradan almadınız falan diye burun kıvırdı
anladım hocam bende 3 parçayı internetten aldım böyle bir davranış gördüm hatta monitörün piksel testini bile zar zor yaptırdıkYalnız internetten derken Vatan'nın sitesinden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.