3000-3200 TL arası bir sistem diyor. Bu arada 2.el sistem ister misiniz?
3000-3200 TL arası bir sistem diyor. Bu arada 2.el sistem ister misiniz?
Şöyle anlatayım birkaç yıla ünv. Gideceğim ve orada bayagi ihtiyacim oolacak yani izun vadede gitmesi gerek sistemin bu yuzden 2. El dusunmuyorum3000-3200 TL arası bir sistem diyor. Bu arada 2.el sistem ister misiniz?
Sağolasin 2. El dusunmuyorumSistemimdeki sadece klavye mouse kulaklık mouse pad dahi 1200 TL civarında bir edere sahip. Üstelik bu fiyata garantisi devam eden sorunsuz böyle bir sistem yok hiç bir yerde. Oyunlara vakit ayıramadığım için satacağım bundan dolayı yeni bir sistem düşünmüyorum.
Yani gta 5 i full ayarlarda kullandirtmasini beklemiyorum. Yani cs-go ,lol , ets 2 yani oynayacagım en guclu oyun pubg olabilir pubg yi orta ayarlarda çalıştırsın yeter gibime geliyor yani gta 5 orta ayarlqrda mi daha cok performans istiyor yoksa pubg mi yani hangisi daha az istiyorsa onu orta ayarlarda guzel fps degerlerinde calistirsin yeter bide pr,cs,render programları ve onun gibi programlarO zaman APU sistemi alın derim. Sizi uzun süre götürür. Ekran kartsız günümüz oyunları biraz eksiklik hissettiğiniz zaman veya bütçeniz olduğu zaman güzel bir ekran kartı alıp yine devam edebilirsiniz. İlk sistem de güzel lakin r3 2200g gtx 1070 gibi bir kartı besleyebileceğini sanmıyorum. Vega 11 GPU, GTX 1050'den bir tık daha düşük. Grafiklere pek önem vermiyorsanız sizi baya uzun bir süre götüreceğine inanıyorum. Oynadığınız oyunları söyler misiniz?
GTX 1050 ayarında dediğime laf etmişsiniz, teşekkürler. Yanlış bir şey söylemişim ama keşke diğer yorumları da okusaydınız. Ben onu yakın anlamında söylemiştim. "Far Cry 5" ile 10 FPS bir fark olurken "Nier: Automata" ile hiç bir fark yoktu. Lakin "Fortnite", "Rise of the Tomb Raider" ve galiba "The Witcher 3" gibi oyunlarda aralarındaki fark açılıyor. Referans aldığım videolar ise şunlar;Ryzen 5 2400G işlemciye sahibim. Tek kanal 3000MHz RAM ile kullanıyorum kendisini. GT 1030 seviyesinde hatta birkaç fps daha az. GTX1050 diyen araştırsın gelsin. Eğer çift kanal 3200MHz RAM kullansaydım GT1030'dan 5-6 fps daha fazla alırdım sadece.
FPS konusunda bir şey söylemem doğru olmaz çünkü yanlış şeyler söyleyebilirim. Ama bir PUBG videosu var. En düşük ayarlarda 30 fps üstü alıyor.Yani gta 5 i full ayarlarda kullandirtmasini beklemiyorum. Yani cs-go ,lol , ets 2 yani oynayacagım en guclu oyun pubg olabilir pubg yi orta ayarlarda çalıştırsın yeter gibime geliyor yani gta 5 orta ayarlqrda mi daha cok performans istiyor yoksa pubg mi yani hangisi daha az istiyorsa onu orta ayarlarda guzel fps degerlerinde calistirsin yeter bide pr,cs,render programları ve onun gibi programlar
GTX 1050 ayarında dediğime laf etmişsiniz, teşekkürler. Yanlış bir şey söylemişim ama keşke diğer yorumları da okusaydınız. Ben onu yakın anlamında söylemiştim. "Far Cry 5" ile 10 FPS bir fark olurken "Nier: Automata" ile hiç bir fark yoktu. Lakin "Fortnite", "Rise of the Tomb Raider" ve galiba "The Witcher 3" gibi oyunlarda aralarındaki fark açılıyor. Referans aldığım videolar ise şunlar;
FPS konusunda bir şey söylemem doğru olmaz çünkü yanlış şeyler söyleyebilirim. Ama bir PUBG videosu var. En düşük ayarlarda 30 fps üstü alıyor.
Ama GTA V'te normal ayarlarda 60 FPS üstü alırsın.
Render konusunda ise;
AMD Ryzen 5 2400G Premiere Pro vb programları çalıştırır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.