3000 -3400 TL Telefon Tavsiyesi

Hangi telefonu almalıyım ?

• İphone 7 yi bekle ( 3500 yukarı olursa almıcam)

Oy: 1 6,3%
  • İphone 6S Plus

Oy: 1 6,3%
  • İphone 6S

Oy: 2 12,5%
  • S7 EDGE

Oy: 2 12,5%
  • NOTE 7

Oy: 7 43,8%
  • HTC10

Oy: 3 18,8%

• Oy verenlerin toplamı
    16

FoLLow35

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Elimde 3000 lira para var. 3400'e kadar çıkabilir. Sizce hangi telefonu almalıyım ? Teşekkürler.

- Alıcağım telefonu 3-4 sene kullanırım.
- Note 7 bu şartlarda alınır mı ?
-iPhone 7 3500 üzeri çıkarsa almayı düşünmüyorum.
- En fazla eylül sonuna kadar bekliyeceğim.

Samsung çıtayı o kadar yükseltti ki diğer telefonlar aklıma dahi gelmiyor :D Bir telefona o kadar para verilmesi taraftarı değilim lakin verilecekse de kesinlikle Samsung bunu hak ediyor.
Samsung neden bunu hak ediyor ki ? Çıtayı ne anlamda yükseltti ? G5 ve Htc 10 ile aynı zamanda çıkan S7'ye Type C modülü eklemeyerek mi ? Veya yeni çıkan Note 7'nin bataryasını sorunlu üretip cihazları geri isteyerek mi ? Bana göre Samsung'un son sıralarda yaptığı en iyi şey Note 7 cihazları iade kabul etmesi ve para iadesi yapmayı kabul etmesi.

Lg G5 ve onun arkadaşlarından alabilirsin.

LG G5 düşünmüyorum.

Samsung çıtayı o kadar yükseltti ki diğer telefonlar aklıma dahi gelmiyor :D Bir telefona o kadar para verilmesi taraftarı değilim lakin verilecekse de kesinlikle Samsung bunu hak ediyor.

Note 7 ' deki olaydan sonra tereddütte kaldım .

3-4 sene kullanmak istiyorsanız iPhone almanızı öneririm. iPhone 7'nin çıkmasını bekleyin.

İphone 7 3500 ve üzeri çıkacak gibi o yüzden düşünmüyorum .

iPhone 7 çıkmasını fiyat düşmesi için beklemenizi önerdim.

Htc 10 a da bakabilir yada vakit çok yokken s8 i bekleyebilirsiniz.

En fazla eylül sonuna kadar bekliyeceğim. Bu yüzden İphone 7 ve S8 alamam teşekkürler.

Note 7 almanı öneririm. Bence o paraya değecek bir telefon.

Note 7 ikinci parti ekim ayının ortasında piyasaya sürülecekmiş , o yüzden düşünmüyorum .

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı