3000-3500 arası toplama bilgisayar sistemleri

Kvanc

Hectopat
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
5
Merhaba arkadaşlar. 3000-3500tl arası bir sistem toplamak istiyorum. SSD ve 1080p Monitör dahil tercihim r9 290'dan ama nvidia ekran kartıda olabilir. Hepinize teşekkür ederiyorum.
 

Hocam böyle bir sisteme 21 inç tamam da 7 ms bir monitör koyulur mu ? Böyle bir sisteme tavsiye ettiğim monitörü alırsan, ozaman tam bir oyuncu olabilirsin :D Ve kasayı en az corsair 300r seçmelisin. Elektrik kesintisi gibi bir durum için +80 plus olan bir güç kaynağı almazsan, böyle bir durum da üzülebilirsin.

VATAN COMPUTER - ASUS - 23.6" VN247H GEN
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçe ? Yoksa bende biliyorum 29" 1Ms 2K Monitör koymayı..

Hocam işlemci fx 8320 olsun ve 100 tl kar oluyor. Yani bütceye tam sığıyor. FX 8350 gereksiz bir konumda kalıyor. Ve bu böylece önerdiğim monitörü alabilir. Bu kadar sinirlenecek bir şey yok gibi :D
 
Hepinize teşekkür ederim. Syperin tavsiye ettiği sistemi, turgutun tavsiye ettiği monitörü sepetime ekledim. Ama %30 indirimi hangi şartlar altında kazanabilirim?
 
Bazı elemanları montajı dikkatli ve iyi bir şekil de yapıyor ve bazıları ise neredeyse hiç uğraşmıyorlar. Senin söyleceğin şu sistemin montajını beraber yapacağız ve bende görmüş olacağım. Bu kadar ozaman dikkatli ve iyi bir şekil de montaj yapar ve kablo sorunu yaşamazsın :D
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı