3000 - 3500 kasa toplama

Iphoites

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2013
Mesajlar
10
Merhabalar arkadaşlar. Bundan birkaç ay önce yine bu fiyat aralığında bir kasa toplamaya çalışmıştım, her şey tamamken maalesef son anda çıkan birtakım problem yüzünden alamadım. Eylül ayına kadar yine bu fiyat aralığında bir kasa toplamak istiyorum. Sorularım şunlar;

-Yakın zamanda donanımla ilgili pek bir şey de takip edemediğim için bu süre zarfında yeni hardware çıkacak mı bir fikrim yok. Yeni işlemci/ekran kartı çıkacaksa bunun böyle bir sistem üzerinde çok etkisi olur mu? Biraz daha beklemek daha mı doğru olur?

-Yine aynı sebepten ötürü yeni çıkan ekran kartlarından bihaberim. En iyi seçim sizce ne olur? Gerçekten sağlıklı ve tatmin edici bir ekran kartı en çok önemsediğim şey.

-Toplanacak sisteme işletim sisteminin de dahil olmasını istiyorum.

Vatan kampanyaları ile 12 taksit olarak alacağım. Tavsiye & yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden hepinize sonsuz teşekkürler arkadaşlar.
 
Bir yıl sonra çıkacak intel'in yeni işlemcileri var fakat fiyatı konusunda bir bilgi yok. Ekran kartı olarak Nvdıa tarfında yeni seri kartlar çıktı zaten. Amd'de henüz birşey yok. İntel'in yeni işlemcileri performans konusunda iddalı olcağı bilgisi var fakat bu 3000 tl'lik bir sistem için nasıl olur bilemem, işlemcilerin fiyaları belli değil. Büyük ihtimalle 3000-3500 tl bir sistem için fark etmeyecektir.
 
qlqd4.png


ZOTAC GeForce GTX 780, Premium Pack, 3GB, GDDR5, 384 Bit, Ekran Kartı - Ürün Kategorileri

Toplam 3555 TL tutar.
Önerim işletim sistemi almamanız. Zira çok pahalı. O paraya SSD gibi sistemi yükseltecek şeylere yatırım yapmak daha mantıklı.

VATAN COMPUTER - MICROSOFT - Windows 8 Pro 64 bit T

Forumumuz da Windows etkinleştimeden tutun İSO dosyasına kadar her şey mevcut zaten.

https://www.technopat.net/forum/windows-8/9708-windows-8-turkce-indirme-baglantilari.html

https://www.technopat.net/forum/windows-8/5166-adim-adim-windows-8-kurulumu.html
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı