3000-3500 TL AMD Sistem Toplama

Ekran kartının yetersiz kalırsa ramden çekmiyor mu o şekilde olmaz mı yani biraz yavaş oluyo sanırım ama oradan alabiliyor diye biliyorum
Ordan alabiliyor ama soru şu neden alsın ? bu mantığa göre GPU üreticileri GPU'lara 1 GB bellek takıp satsınlar nasıl olsa sistemden alıyor :) ayrıca GTX 1060 6GB modeli ile GTX 1060 3GB model arasında sadece RAM değil performans farkıda var. Ekran kartı bellek yetersizliği yüzünden bugün bazı triple A oyunlarda ve ileride yeni çıkan oyunlarda droplar yaşayabilirsiniz. Kısacası 6GB'lık modeli tavsiye ediyorum.

Ordan alabiliyor ama soru şu neden alsın ? bu mantığa göre GPU üreticileri GPU'lara 1 GB bellek takıp satsınlar nasıl olsa sistemden alıyor :) ayrıca GTX 1060 6GB modeli ile GTX 1060 3GB model arasında sadece RAM değil performans farkıda var. Ekran kartı bellek yetersizliği yüzünden bugün bazı triple A oyunlarda ve ileride yeni çıkan oyunlarda droplar yaşayabilirsiniz. Kısacası 6GB'lık modeli tavsiye ediyorum.
aslında doğru diyorsunuz ram falan takarsın edersin de ekran kartını değiştirmek o kadar kolay değil :D yardımınız için hepinize teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı