3000-3500 TL Bütçe İle Ekran Kartı+İşlemci Tavsiyesi

Bütçe
3000-3500
Vatan'dan şöyle alacağım doların düşmesini bekliyeceğim zaten yavaş yavaş düşüyor Vatan'dan sadece KDV indirim günlerinde alışveriş yapıyorum o zaman alacağım hem de internet siteleri bilmiyorum ben pek beceremiyorum sorun olsa ne yapacağımı çok sıkıntı Vatan'a hemen gidip oradan değiştirilebilir ya da para iadesi yapılabilir internettede yapılıyor ama dediğim gibi ben elden vereeğim parayı.
ne

nerede oturuyorsunuz?
Vatandan bir şeyi elden iade etmek kolay değil. Dedim ya mahalle esnafı muamelesi. Fişle faturayla kaymakamlıklarda sürünürsünüz sorun çıkarsa. Mesela n11den bir iade yapacaksınız diyelim. Sadece kargo görevlisine uygulamada iade yapmak istedikten sonra gelen kargo referans kodunu girersiniz biter. Dolar düşünce diğer yerlerde de inecek fiyat. Vatanın kendini hizaya çekmesi için önce tüketicinin tokatı koyması gerekiyor kullanmayarak. Sanki daha güvenliymiş gibi millet %10 fazla para ödüyor sonra her gün yeni skandal duyuyoruz. Engelli bireyin alışverişi skandalından sonra ne kadar kepaze bir firma olduğu yine açıkça döküldü ortaya.
Tabii insanların cebindeki parasını anlamsız harcaması da benim ruhumu okşuyor kapitalizmi seven bir birey olarak. Öyleleri olmasa hayat zor olurdu.
 
Vatan'dan bir şeyi elden iade etmek kolay değil. Dedim ya mahalle esnafı muamelesi. Fişle faturayla kaymakamlıklarda sürünürsünüz sorun çıkarsa. Mesela N11'den bir iade yapacaksınız diyelim. Sadece kargo görevlisine uygulamada iade yapmak istedikten sonra gelen kargo referans kodunu girersiniz biter. Dolar düşünce diğer yerlerde de inecek fiyat. Vatan'ın kendini hizaya çekmesi için önce tüketicinin tokatı koyması gerekiyor kullanmayarak. Sanki daha güvenliymiş gibi millet %10 fazla para ödüyor sonra her gün yeni skandal duyuyoruz. Engelli bireyin alışverişi skandalından sonra ne kadar kepaze bir firma olduğu yine açıkça döküldü ortaya.
Tabii insanların cebindeki parasını anlamsız harcaması da benim ruhumu okşuyor kapitalizmi seven bir birey olarak. Öyleleri olmasa hayat zor olurdu.

Olsun yine de oradan almak daha iyi olur şu anki sistemimi oradan toplamıştım KDV indirimi vardı %10 fazla vermiyorum ben ürünlerin en ucuz fiyatlarına bakarak öyle karar veriyorum zaten genelde internette 1000 TL ise Vatan'da 1300 TL'lik ürün 999 olabiliyor ya da 1049 TL gibi telefonumu Hepsiburada'dan almıştım ama sıkıntı çıksa nasıl iade edeceğimi nasıl garantiye göndereceğimi bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı