3000-3500 TL Çevre Birimleri Dahil Sistem Tavsiyesi

SinanBLB

Hectopat
Katılım
15 Nisan 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle herkese selam. Bir arkadaşım uzun süredir PC toplamamı istiyordu. En sonunda babamı ikna ettim ve yaklaşık Nisan'ın sonu, Mayıs'ın başı gibi bir sistem toplayacağım Allah'ın izniyle. 3000 ila 3500 TL arasında bir bütçem var, monitör klavye vs. dahil. Bana yardımcı olmanızı istiyorum. Bilgisayar konusunda çok bir bilgim yok, sadece açar oynarım. :D Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlamıyor isem Nvidia Haziran'da yeni GPU'ları çıkaracak. Beklemenizi tavsiye ederim.
 
Vatan'dan bu fiyata alabileceğin en iyi sistem olur. Hepsiburada'dan filanda olur dersen, daha iyisi de toplanır.


lalala.jpg
 
@MasterofTechnology 'nin sisteminde 3 5 değişiklik yapınız. Ekran kartı 380'e çekilip monitör Asus VS229HA alınız. Yaklaşık 300 TL çevre birimlerine kalacaktır.
 
@MasterofTechnology 'nin sisteminde 3 5 değişiklik yapınız. Ekran kartı 380'e çekilip monitör Asus VS229HA alınız. Yaklaşık 300 TL çevre birimlerine kalacaktır.

Monitör mü ekran kartı mı önemli? Mantıksız birşey söylüyorsunuz. Casper kötü bir marka olabilir fakat monitörde bir sıkıntısı yok. VGA bir monitör seçsem, siz haklısınz fakat monitör VGA da değil, DVI. Bütçesi varsa zaten 5 ms, 2 ms monitör alabilir.
 
Hayır, Casper'in kesinlikle iyi olduğu bir bölüm yok. 380 ve 380x arasında çok fark yok. Ayrıca HDMI desteği var. Gözler mi daha önemli performans mı ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı