3000-3500 TL Gamebook Önerisi

Oğuzhan505

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar.
Herkes biliyor ki bu sene TEOG var yani benim icin TEOG var. Eger bu sinavdan guzel bir puan alirsam ailem bana bilgisayar almayi kabul etti. Masaustu vardi fakat üniversiteye giden abime verdim.
Kendim de tasinabilir yeni oyunlari oynayabilecegim bir laptop istiyorum.
Almisken en iyisi olsun istiyorum, oyunlarda kasma yapmasini istemiyorum, benim buldugum gamebookun adi Dell Pandora 7559. Bu modeli bulabildim onerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar.
Herkes biliyor ki bu sene TEOG var yani benim icin TEOG var. Eger bu sinavdan guzel bir puan alirsam ailem bana bilgisayar almayi kabul etti. Masaustu vardi fakat üniversiteye giden abime verdim.
Kendim de tasinabilir yeni oyunlari oynayabilecegim bir laptop istiyorum.
Almisken en iyisi olsun istiyorum, oyunlarda kasma yapmasini istemiyorum, benim buldugum gamebookun adi Dell Pandora 7559. Bu modeli bulabildim onerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.
Dell o butce icin en basarili marka ama tek dikkat etmeniz gereken ekranini kimin urettigi lg uretimi panel olmasina dikkat et

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı