3000-3500 TL Msi gaming laptop tavsiye

malibay

Hectopat
Katılım
5 Aralık 2014
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, uzun zamandır msi gaming laptop almayı düşünüyorum fakat model seçimi ve fiyatı konusunda epey kararsız kalmıştım bu yüzden sürekli erteliyordum. Yakın zamanda abim yurt dışına çıkacağından getirtmeyi düşünüyorum ama gene aynı konuya takıldım hangi model.. Technopat'ın msi laptop incelemelerini izledim hatta forumda epey dolaştım buna rağmen kararsızım sizden tavsiye bekliyorum özellikle sayın @Recep Baltaş ın tavsiyesini.

En fazla 3000-3500 TL verebilirim, güncel oyunları çalıştırabilsin ve ekran büyüklüğüne çok önem vermiyorum ama tercihen 17" olabilir. Açıkçası bir kaç model buldum GS60 2PC, GT72 2QE, GS60 2PE Ghost Pro 3k gibi gibi ama dediğim gibi forumları ne kadar gezsemde ortak tavsiye bulamadım araştırma yapmak içinde uzun vaktim yok bu yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Msi Ge60 veya Msi Ge70 sana uygundur ben Ge60 kullanıcısıyım gayet memnunum
Ekran Alıntısı.JPG



GE60 ve GE70 modelleri bir de kendi aralarında 2PL-2PC-2PE gibi ayrılıyor, peki bunlar arasında hangisini seçmeliyim ? Esasen benim takıldığım yerde burası.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı