3000-3500 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
3000-3500
Bu arada anlattığım şey, sadece bu monitör için geçerli. Bu monitörü kendim vatan da ya da mediamarkta gördüm. Görmediğim bir şeye çamur atamam. Sıfır mı ikici el mi istiyorsunuz?

Nasıl gördünüz ya geçen sene gittim Vatan'a göremedim? Bir de görür görmez panelinde ısınma olup VA panelinin eski olduğunu nereden çıkardınız bu nasıl görüş ?

Cof ney bir de ?
 
Son düzenleme:
Nasıl gördünüz ya geçen sene gittim Vatan'a göremedim? Bir de görür görmez panelinde ısınma olup VA panelinin eski olduğunu nereden çıkardınız bu nasıl görüş.
Monitör'ün alt kısımlarında cof bulunur dokunduğunuzda eğer o cof dediğimiz filmler çok sıcaksa ömrü az olur. Bunu hangi televizyoncuya veya elektronikçiye sorarsan cevabı aynı olur. Monitör 2018-2019 çıkışlı olduğu için ve şu anki (Panda, BOE, Sharp) güncel panellere sahip değil.

Nasıl gördünüz ya geçen sene gittim Vatan'a göremedim? Bir de görür görmez panelinde ısınma olup VA panelinin eski olduğunu nereden çıkardınız bu nasıl görüş.

Cof ney bir de ?
Bilmediğin bir şeye yorum yapıyorsun. Kullandığın o ekranda ki sıvı temaslarında bozulan ve yatay-dikey çizgi çıkartan şey. Çipin film hali pcb'yi panele bağlar.
 
Monitör'ün alt kısımlarında cof bulunur dokunduğunuzda eğer o cof dediğimiz filmler çok sıcaksa ömrü az olur. Bunu hangi televizyoncuya veya elektronikçiye sorarsan cevabı aynı olur. Monitör 2018-2019 çıkışlı olduğu için ve şu anki (panda, boe, sharp) güncel panellere sahip değil.

Bu bilgileri ilk defa duyuyorum o yüzden doğru veya yanlış demek haddime değil bu yüzden yorumunuzu açtığınız için sağ olun.
 
Bilmediğim bir şeye yorum yapmadım. Soru cümlesi nedir bilir misiniz?
Hayır görüşüme karşı çıkmışsın'da o yüzden. Türkiye'de bu işi sayılı bir şekilde yapan kişilerdenim.

Sifir olarak bunu oneririm. Daha asagisi uzer.
Butce arttirma imkanin varsa da bunu oneririm.

Ikinci el alma imkanin varsa MSI G241, Gigabyte G24F-2, AOC 24G2SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G2U v1 modellerini oneririm.
Bu arkadaşın attığı iki monitörde aynı şeyin laciverti. Hangisi ucuzsa onu alabilirsin. İki monitör'de BOE panel kullanıyor. İçerisinde ki panel kaliteli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı