3000-3500 TL'ye sistem tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@eternal arkadaşmızn dediğini almanı önermem.

Onun için AMD 900 serisyle başa çıkamıyor. (TEKRAR SÖYLİYİM R9295X2 İÇİNDE DEĞİL.)

Zaten r9 295 almadım içine.900 serisiylr r9 serisi başa çıkamaz ancak r9 300 serisi emin ol ki çıkacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu.

R9 300 Zaten canavar gibi gelcek :D bide AMD driverları düzeltebilse.

dfsfdsf.png

@Silinen üye kaç kişi sistem önerdi hala yardım diyorsun, beklediğin; hayali bir sistem değil dimi? Eminsiniz ?

@eternal arkadaşmızn dediğini almanı önermem.

onun için AMD 900 serisyle başa çıkamıyor (TEKRAR SÖYLİYİM R9295X2 İÇİNDE DEĞİL.)

Bu arada hata olmuş. 1150 soket intel uyumlu bir anakart seçtim, sistemin önerilmeyecek bir yanı yok ;)

Benimki geleceğe yönelik.

@eternal 2x4 gb ram daha iyi olacaktır hangi anakartı seçtin birde arkadaşın sistemde monitör de olacakdı ssdyi sonradan alır.

Kardeşim sistemleri verdilerde herkes bir şey önerdi yani onları toplayıpta verebilicek biri var mı diye yardım istedim ?

Kardeşim bunu topla keyfine bak anakartın otomatik overclock özelliğide var basarsın tusa 4 ghz olur islemci oyunları ultrada oynatırsın zaten directx 12 cıkarsa iyice rahatlarsın kasayı kendim kullanıyorum sogutması mükeemmell içince baya fanlan geliyo zaten.

Özür dilerim güç kaynagını unutmusumm

Arkadaşlar bilmiyorum niye Realkinq35 benim Türkçe Kuralları falan diyor 6 şubat kadar giremicekmişim burdan halledicem işi.

@NypN önerdiğin sistem her oyunu ultrada kasmadan oynatmaz geleceğe dönüklük yok anakartı ne crossfire nede SLI desteği var 285 bu bütçeye eklenmez @Silinen üye benimki daha iyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı