3000-3500TL klavye önerisi

Aula F75 şu an 1000 TL'ye satılıyor Temu üzerinden, eğer yurt dışı alışveriş yapmak istemiyorsanız bütçenizi artırıp W75 almanızı öneririm.

Bu mu dostlar?

Dostum, çanta bu. Sadece çanta.

@HeppyEmpty
Temu'dan Aula F75 alabilirsin. Darmoshark k8'den geçtim. Daha iyi bir klavye. Hem de paran cebinde kalır. Çok iyi bir fırsat.

Çöp, F75 varken yüzüne bakılmaz bu klavyenin.

Bu mu dostlar?

Link bırakabilirseniz çok memnun olurum.

Evet. Vergisi, osu busu derken 900-1000 TL arası bir fiyata geliyor. Daha ucuza almanın da yolu varmış, denersin. Linki atacağım.

Evet. Vergisi, osu busu derken 900-1000 TL arası bir fiyata geliyor. Daha ucuza almanın da yolu varmış, denersin. Linki atacağım.

Süresi bitti diye biliyorum hocam o taktiğin. Olmasa bile 1000Tl bile sudan ucuz gibi o klavye için :D Dayanamadım bir de siyahını sipariş ettim.

Sanırım olmuyor ya, siz memnun musunuz bu klavyeye geçtiğiniz için arasında fiyatına değecek farklar var mı? Şimdi YouTube'dan baktım fazla plastik vs. diyenler olmuşta fiyatına göre çok iyi duruyor. Bir de renge göre switch farkı vs. var mı?

Sanırım olmuyor ya, siz memnun musunuz bu klavyeye geçtiğiniz için arasında fiyatına değecek farklar var mı? Şimdi YouTube'dan baktım fazla plastik vs. diyenler olmuşta fiyatına göre çok iyi duruyor. Bir de renge göre switch farkı vs. var mı?

Siyahının Switch sesini daha çok seviyorlar. Siyahta Graywood V3 olduğunu duydum. Beyazda Reaper var.

Aula F75 hee türlü daha iyi. Kasası biraz esneme yapıyor sola sağa bükünce, kullanımda sorun çıkarmıyor. Masada sabit duran bir şey çünkü klavye.

Siyahının switch sesini daha çok seviyorlar. Siyahta graywood V3 olduğunu duydum. Beyazda reaper var.

Aula F75 hee türlü daha iyi. Kasası biraz esneme yapıyor sola sağa bükünce, kullanımda sorun çıkarmıyor. Masada sabit duran bir şey çünkü klavye.

Siyahın görünüşünü daha çok sevmiştim ama beyazın sesi daha çok hoşuma gitti beyaz aldım umarım pişman olmam teşekkür ederim yardımlarınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı